Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » DIGI szerződés. Ilyenkor...

DIGI szerződés. Ilyenkor nincs valami kiskapu?

Figyelt kérdés

Volt régen az invitelnel egy ősrégi vezetekes internet előfizetésem. Évek át 3500at fizettem. Most csaladom unszolására atvaltottam digire. Az új szerződés szerint 5600ftot kellett volna fizetnem és két év husegre vagyok kötelezve. Na mármost elvileg volt valami állami áremeles ami miatt 6500at kell ezentúl fizetnem. Kérdem én, ilyenkor nincs valami jogi kiskapu ha már ők nem tartották magukat ahhoz hogy két évig annyit kelljen fizetnem, amennyiben megallapodtunk akkor engem miért köt a két éves hűség?

Nagyon bosszant hogy dupla annyit fizetek és a szolgáltatás egyébként nem sokkal gyorsabb, mint eddig

aug. 3. 09:17
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos Magyarországon nincs fogyasztóvédelem, így a cégek úgy szegnek szerződést, ahogy akarnak. Különösen igaz ez Lölő cégeire, mint pl. a Digi.
aug. 3. 09:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Az Invitel évek óta a Digihez tartozik. Nem szolgáltatót váltottál, hanem dijcsomagot.

Az ÁFSz-t kellene olvasgatnod, hogy hűségidő alatt áremelés miatt fel lehet-e mondani.

aug. 3. 11:21
 3/4 Justinianus ***** válasza:

A fogyasztót leginkább a saját butaságától kell(ene) megvédeni, annyi fogyasztóvédő meg a világon nincs... :)

A hűség idő nem azt jelenti, hogy a szolgáltató nem emelhet árat az alatt.

Azt jelenti, hogy neked olcsóbban adja a szolgáltatást mint annak, aki nem vállalt hűségidőt.

Aki nem vállalt hűségidőt, annak emelés előtt mondjuk 7.600 utána meg 8.600 lett. Neked meg még mindig csak 6.500.

aug. 3. 16:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Aremelesrol egyebkent kuldenek ertesitest, es abban bennw van a 30 napos felmondasi ido. Csak sokan a szamlat sem nezik meg, viszont altalaban a javi szamla utolso oldalara szoktak ezeket apor betukkel elhelyezni. :DD
aug. 12. 15:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!