Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » El veheti tőlem?

El veheti tőlem?

Figyelt kérdés
sziasztok 19 éves vagyok volt egy parkapcsolatom ami nemrég véget ért.. És várandós vagyok azzal fenyeget a volt párom hogy el veszi tőlem a gyerekem de nem vagyunk össze hazasodva lehetséges ez valamilyen úton módon?
2024. júl. 30. 19:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem az én hibám hogy egy nyomorék apja van és én nehezen de meg fogom neki adni azt amit csak lehet! És miota bűn az ha az első gyerekem?? Talán nektek nem volt első? Örüljetek ti nem keveredtetek ilyen helyzetbe😀
2024. júl. 30. 21:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

#10 bírom ezt a dumát, az exférjem 27 éves koromban dobott ki minket egy 8 hónapos babával. Neki volt háza, amibe nem kevés pénzt raktam, nem vagyok ingyenélő. Mégis anyámnál kötöttem ki, vagy válasszam az albérletet és akkor egy ft-ot se tudok félretenni?

Ha így alakult, akkor ebből kell kihozni a legtöbbet. Ez van. Nem biztos, hogy az a gyerek annyira boldogtalan lesz. Nézz körül, hogy élnek egyes gyerekek. Le vannak sz*rva a cigifüstben. Nem attól függ, hogy hány éves az anyuka .

2024. júl. 30. 21:26
 13/15 A kérdező kommentje:
Tudom hogy borzasztóan nehéz utat kezdek de mindent megteszek hogy a gyerekem jól érezze magát!
2024. júl. 30. 21:32
 14/15 anonim ***** válasza:
77%

de a te hibád Kérdező h nem választottál megfelelő férfit

tini srác az apa mégis mit vártál??? majd ugrál örömében? egyáltalán tudta h te mindenáron gyereket akarsz? vagy simán átverted a fejét? nem gondolod h a saját hibbant ötleted miatt mások életét is tönkre vágod?

érettségi megvan már? vagy még nincs?

a kérdező anyja nyugodtan meglépheti azt h kivágja a lányát, nem köteles eltartani már nagykorú, valszeg még aktív korú ergo dolgozik, szerintem elég volt a lányát felnevelni nem feltétlen akar újra gyereksírást és éjjeli ramazurit sem ingyen szitter nem akar lenni. örül h ezek a gondok megszűnnek erre a lánya a semmire várja a gyereket. persze valszeg segíteni fog de nem feltétlen jó kedvvel, pláne ha éjjel üvölt a gyerek ö meg dolgozni menne másnap...

volt első de nem 19 évesen, hanem mikor már volt stabil állásom és az apa is akarta a gyereket!!! volt normális a gyereknek is megfelelő lakás, kis megtakaritás. ez még nem is extra - ez alap kellene hogy legyen!

nem a csupasz seggemre szültem.

12 sajnálom :(

de te felnőtt nő vagy akinek volt munkaviszonya kaptál gyedet gyast miazmást. a kérdező 37e fog kapni összesen abból nem fogja tudni megoldani se a gyerek se a saját dolgait ergo valakinek ki kell ezt egészítenie h éhen ne haljon! te pontosan tudod mennyibe kerül egy gyerek már a születése előtt és havi szinten mennyi mikor megszületett. hát nem 37e forint!

nem a boldogság itt a kulcs (valszeg azt a legkönnyebb megoldani), hanem h legalább az alap meglegyen vagyis ne éhezzen a gyerek legyen ruhája tisztaság rend, a kérdező se szakadtan járjon, fejezze be a sulit ha még nem tette. keressen melót és oldja meg az életét.

nem várhatja el h azért mert ö felelőtlen volt akkor majd mindenki vigyázzba álljon csak mert terhes lett.

2024. júl. 30. 21:43
 15/15 anonim ***** válasza:
76%

nem a jól érzed majd magad a gond fog már fel! hanem azt h a családod az exed és mindenki mást állítasz egy buta döntés miatt kényszerpályára!!!! belekényszeríted öket egy olyan helyzetbe amibe nem kellene - aztán csodálkozol h nem ugriznak körülötted hanem kiakadnak és megy a veszekedés kiabálás.

azt fogd fel h 37e forintból képtelen leszel megélni és nem várhatod el senkitől sem h támogasson csak mert te babázni akarsz!!!

egy gyerek jól érzi magát ha az anyja boldog de te ebben a helyzetben minden leszel csak éppen boldog nem

azt vágod h ha az anyád nem engedi h hazavidd a gyereket akkor ki se adják a kórházból, megy lelencbe - nevelőszülőkhöz, vagy anya otthont kell intézned... vagy bármilyen stabil lakhatást a gyámügy rád száll és elviszi a gyereket igen a 3 naposat is !!! igen a kórházból már nem is viheted el te.

a védőnővel mit kezdesz mert neki kötelessége jelentetni a gyámügy felé ha azt látja veszélyezteted a gyereket

2024. júl. 30. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!