sziasztok 19 éves vagyok volt egy parkapcsolatom ami nemrég véget ért.. És várandós vagyok azzal fenyeget a volt párom hogy el veszi tőlem a gyerekem de nem vagyunk össze hazasodva lehetséges ez valamilyen úton módon?
Ilyenkor mi a teendő? Szeretném ha semmi köze nem lenne a gyerekemhez!!
2024. júl. 30. 19:34
2/15 anonim válasza:
Azt diktálod be a születésire, hogy apa ismeretlen, igaz, nem leszel jogosult gyerektartásra sem, akkor nem veheti el tőled, mert jogilag sem lesz köze a gyerekhez.
2024. júl. 30. 19:51
3/15 anonim válasza:
Vetesd el a gyereket, és adj magadnak esélyt arra, h mormális életed, családod legyen. Gyerek vagy.még
2024. júl. 30. 19:58
4/15 anonim válasza:
Nem veheti el. Ezzel próbál sakkban tartani téged.
2024. júl. 30. 20:09
5/15 anonim válasza:
Nem veheti el tőled. Jelentsd fel őt, hogy zsarol téged a gyerek elvételével.
2024. júl. 30. 20:10
6/15 anonim válasza:
Ahhoz nagyon komoly bajok kellenek, hogy legyenek veled, hogy el tudja venni. Gondolok itt olyanra mint pl drogos vagy, alkesz vagy, hajléktalan vagy, komoly pszichés gondjaid vannak amelyek miatt nem tudod ellátni a gyereket stb... Szóval ha normális életet élsz és rendben vagy akkor nem tudja elvenni.
2024. júl. 30. 20:34
7/15 anonim válasza:
19 évesen, egyedüllállòként inkább abortuszra menjél.
2024. júl. 30. 20:34
8/15 A kérdező kommentje:
Nem is szeretném azt hallani hogy el vetessem!!! Lehet hogy 19 vagyok de én szeretném ezt a gyereket és azon leszek hogy mindent megadjak neki és elegendő szeretetben részesüljön! Harom évig szenvedtem hogy lehessen egy gyerekem nagyon nehezen jött össze már miért is vetessem el? Mert van egy f**"o apja aki nem képes gondját viselni?? Mert ő azt mondja hogy el veszi de közbe fogalma sincs mennyi kitartás kell egy gyerekhez!!
A többieknek köszönöm szépen a válaszokat!
2024. júl. 30. 21:03
9/15 anonim válasza:
16 éves korod óta aktívan próbálkozol a teherbe eséssel?
Nagyon hosszú ez a nyári szünet...
Bár ez a duma marha jó:
"fogalma sincs mennyi kitartás kell egy gyerekhez!!"
... írta a 19 éves, első gyermekét váró kérdező...
2024. júl. 30. 21:15
10/15 anonim válasza:
19 évesen anyád nyakára szülöd?
van munkád? lakásod?
miből tartod el?
pelenka bébiétel ruha nem az égből pottyan!
oké tartsd meg de én anyád helyében megmondanám h hozzám haza már nem hozhatod ha nagylányt játszol akkor hajrá. keress melót albérletet anyaotthont miazmást mert max a baba kap valami apróságot tőlem de te nem ha már ennyire "felelősségteljes" vagy
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!