Amennyiben a saját holmiaim, saját tulajdonú cuccaimat nem adják vissza, mit tehetek a rendőrségen kívül?! Bővebben a leírásban.
Adott egy helyzet: édesapám halála után, édesanyám összekötött egy nem teljesen százas férfival. A közös alberlet anyámmal megszűnt. Majd pár hónapig édesanyám élettársánál laktam, édesanyámmal együtt.
A problémám: A saját holmiaim, a saját cuccaim, minden ott van, és nem hajlandóak odaadni. Én nem mehetek érte ismeretlen okokból kifolyólag, de ők sem adják vissza.
Hová fordulhatnék a rendőrségen kívül?! Szükségem lenne a saját holmiaimra. Meg persze nyilván nem édesanyám élettársának szeretném adományozni. Oda nem mehetek, mert veréssel fenyegették meg. Anyám nem hajlandó odaadni egy semleges helyen sem. Számtalan emailt, sms-t, üzenetet írtam már, hogy szükségem van a saját holmiaimra. Nincs válasz.
Hülyének néznek, szerintem direkt el akarják lopni.
Nem akarok rendőrségi cirkuszt, de például a saját irataimra is szükségem lenne amiknott maradtak. Létfontosságú dolgok.
Mit tegyek?! Valakinek van valami ötlete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!