Amennyiben a saját holmiaim, saját tulajdonú cuccaimat nem adják vissza, mit tehetek a rendőrségen kívül?! Bővebben a leírásban.
Adott egy helyzet: édesapám halála után, édesanyám összekötött egy nem teljesen százas férfival. A közös alberlet anyámmal megszűnt. Majd pár hónapig édesanyám élettársánál laktam, édesanyámmal együtt.
A problémám: A saját holmiaim, a saját cuccaim, minden ott van, és nem hajlandóak odaadni. Én nem mehetek érte ismeretlen okokból kifolyólag, de ők sem adják vissza.
Hová fordulhatnék a rendőrségen kívül?! Szükségem lenne a saját holmiaimra. Meg persze nyilván nem édesanyám élettársának szeretném adományozni. Oda nem mehetek, mert veréssel fenyegették meg. Anyám nem hajlandó odaadni egy semleges helyen sem. Számtalan emailt, sms-t, üzenetet írtam már, hogy szükségem van a saját holmiaimra. Nincs válasz.
Hülyének néznek, szerintem direkt el akarják lopni.
Nem akarok rendőrségi cirkuszt, de például a saját irataimra is szükségem lenne amiknott maradtak. Létfontosságú dolgok.
Mit tegyek?! Valakinek van valami ötlete?
"Én nem mehetek érte ismeretlen okokból kifolyólag"
Másnak meg miért is adnák oda?
Egyszerűen nem. Csak simán nem. Anyám élettársa "nem kedvel" engem. Én csak arra tudok gondolni, hogy valószínűleg el akarják lopni, az összes cuccom.
(Számtalanszor kértem már több kommunikációs csatornán is anyámat, ha én nem mehetek oda a saját holmiaim miatt, akkor adja át ő egy semleges helyen). De erre nem érkezett válasz, vagy totál hülyének néz, oda nem illő témába nem vágó választ ír. Szükségem lenne az irataimra, holmiaimra. Létfontosságú.
Már hónapok óta könyörgök, most van elegem.
De mivel rengeteget dolgozok, nem szeretnék rendőrségre járkálni.
Valaki valami tipp?
ma 21:28
Nem adják oda másnak, arról beszélek, vagyis írok, hogy valószínűleg el akarnak lopni mindent erre megy ki a játék.
Amit javasolni tudok az a Magyar Önvédelmi Mozgalom. A rendőrséget felejtsd el, az olyan mint a kiherélt oroszlán aki épp a tökei helyét nyalogatja.
"Oda nem mehetek, mert veréssel fenyegették meg"
Puff a kemény! :D
Ha eddig nem ment szépen, akkor megy másképpen. A megfelelő agresszivitással és brutalitással!
ma 23:13
Ugye ezt te sem gondolod komolyan, hogy majd én elkezdenék bárkivel is verekedni, majd akár rendőrségi ügyet a nyakamba venni, hogy A SAJÁT HOLMIAIM MEGKAPJAM?!
Vannak itt jogászok , hozzáértők esetleg? Semmilyen erőszakot nem akarok alkalmazni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!