Hány év börtönt adnátok annak a féregnek aki egy 4 éves gyerekkel keménykedett és úgy fel rúgta, hogy a fejére esett?
A #4-essel értek egyet, 7-10 év.
De annyit szerintem sajnos nem fog kapni. Pedig nem ártana, mert azalatt kitanulhatna valami szakmát, mert többet nem engedném edzősködni. Különösen nem karate edzőként. Nem is értem...a karate (és a harcművészetek) egész szellemiségével ment szembe.
Meg lehet kövezni, de én felfüggesztettet adnék + pénzbírság + foglalkozástól eltiltás. Bőven elég ez, szó szerint ehy mozdulattal elintézte a karrierjét...
Akkor más a helyzet, ha bizonyíthatóan csinált korábban is ezt-azt.
Mire jó, ha mindig kb. "Kapott 1 napot: azt is felfüggesztve" kategóriás büntetést kap mindenki? Akkor ilyen alapon ki lehetne mondani, hogy:
"Áh, nem is csinált semmit"?
16
Ennyi erővel a pedofilok is megúszhatnák egy ejnye-bejnyével, mert hát nem okozott maradandó fizikai sérülést
Hasonló lelki sérülés viszont ott van mindkét esetben.
Ugyan már törölték azokat a hozzászólásokat akik helyeselték ennek a disznónak a tettét, de elég nagy szégyen, hogy vannak itt köztünk is ilyenek. és még vállalják is...
A helyeselni meg a megfelelő büntetést adni nem ugyanaz.
Továbbá ezt a tettet ne hasonlítsuk már a pedofiliához, főleg úgy, hogy a jog kategóriában vagyunk...
Nagy szakadék van a büntetési tételeik közt - helyesen -, így nem lehet ugyanúgy büntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!