Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hány év börtönt adnátok annak...

Hány év börtönt adnátok annak a féregnek aki egy 4 éves gyerekkel keménykedett és úgy fel rúgta, hogy a fejére esett?

Figyelt kérdés

[link]

Aztán ott hagyta a földön

júl. 19. 11:46
1 2 3
 1/23 Fsms ***** válasza:
96%
1-2 év letöltendő biztosan járna neki.
júl. 19. 11:47
 2/23 A kérdező kommentje:

Annyi állatkínzásért dukál

júl. 19. 11:47
 3/23 anonim ***** válasza:
80%

4-5 év minimum. Mivel súlyosbító körülmény, hogy kiszolgáltatott, nagyon fiatal gyereken követte el a gondjaira bízva foglalkozás körében.

Gondolkodjanak a pszichopaták azelőtt, hogy tönkretennének egy gyereket lelkileg!

Amúgy a pedofíliával egy szinten büntetném. Azaz 7-10 év.

júl. 19. 11:56
 4/23 A kérdező kommentje:

Téged kellene jól össze rugdosni és utána megkérdezni hogyan értekezel a dologgal kapcsolatban.

júl. 19. 11:58
 5/23 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
21%
Én a szemet szemért elv híve vagyok: rúgják fel őt is, felesleges ezért börtönt adni. Nem okozott maradandó sérülést sem.
júl. 19. 12:07
 6/23 anonim ***** válasza:
67%

Novák kaletalin fideszes exköztársasági elnök családügyi miniszterként kitüntette.

Gondolom a fideszesek szerint nincs ezzel gond, örüljön a gyerek egy fideszes nem erőszakolta meg mint ahogy szokásuk.

júl. 19. 12:13
 7/23 A kérdező kommentje:

Értem én!

Pszichopata vagy te is aztán véded a mundér becsületét.

De van egy rossz hírem. Elmebetegeket nem tudok gyógyítani.

Fordulj orvoshoz!!!

júl. 19. 12:13
 8/23 anonim ***** válasza:
4%

12.

Akkor magadat sem tudod gyógyítani!

júl. 19. 12:16
 9/23 anonim ***** válasza:
15%
A jobboldaliaknak nincs lelkük, jellemző rájuk a dark triad személyiségtípus, vagyis nekikbteljesen rendben van az ha felrúgnak egy gyereket. Nem érdekli őket más emberek élete. Ezt itt is jól mutatják
júl. 19. 12:18
 10/23 anonim ***** válasza:
85%
3 év + gyermek foglalkoztatástól való eltiltást.
júl. 19. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!