Sért az valamilyen törvényt, ha úgy megyek randira, hogy odaszaladok az asztalnál ülő nőhöz, elbujok asztal alá, elszalad mellettünk két rendőrnek öltözött haverom, kibujok az asztal alól, leülök a nőhöz és hívom a felszolgálót és rendelek valamit?
Figyelt kérdés
júl. 16. 14:11
1/5 anonim válasza:
A rendőri jelzésekkel tilos visszaélni, szóval a haverjaid maximum valami jelmezbálos rendőrnek csak félig kinéző ruhát fognak tudni kölcsönözni, és nem lehet pl. jelvényük vagy kényszerítő eszközük sem. Ez szerintem az általad elvárt hatást nagyban rontja.
Önmagában asztal alá bújni nem törvénysértő, de én a helyedben elolvasnám az adott hely szabályzatát is, mert az viszont lehet hogy tiltja az ilyen viselkedést, és egy kitiltással fogják jutalmazni.
2/5 A kérdező kommentje:
Kitiltás még belefér. A rendőr helyett pedig akkor öltönyös vagy bőrruhás esetleg kopasz napszemüvegeges nagydarab haverjaim lesznek. Köszi a tanácsokat.
júl. 16. 14:20
4/5 anonim válasza:
Jóízlést, azt sért. Nem lesz több randi-gondod azzal a csajjal.
5/5 A kérdező kommentje:
Hacsak nem olyan mint én. Akkor viszont érdemes volt elsütni.
júl. 16. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!