Mi a véleményetek arról hogy Putyin Orbán Viktor után a francia elnököt is a nagyasztalhoz ültette,a tisztelete jeléül?
Figyelt kérdés
Újra pofára esett az ellenzék,és azok aktivikták,akik álhíreket terjesztettek.
Mi a véleményetek az újabb ellenzéki bukásról?
2022. febr. 7. 18:39
1/13 anonim válasza:
Mindig felsülnek a hülyeségiekkel.
3/13 anonim válasza:
Nyilván addig jó még tárgyal vezető politukosokkal, így talán van remény hogy nem lesz háború.
4/13 anonim válasza:
Már önmagában is mulatságos volt, amikor kínjukban az asztal méretébe próbáltak belekötni, miközben azt az aprócska tényt figyelmen kívül hagyták, hogy 5(!) órán keresztül folyt a tárgyalás. :)
5/13 anonim válasza:
Bedsz*ás! Én munkanéljüli vagyok, nem kapok munkàt, bár képzetlen vagyok 8 általánossal, ezek a kormány fels*opók meg baromságokkal keresik halálra magukat...
6/13 anonim válasza:
5: Ki itt a felszopó? A Putyin?
8/13 anonim válasza:
Szerintem az építőipar tárt karokkal vár ha jól dolgozol.
9/13 szántóvető válasza:
10/13 anonim válasza:
Azért ne vegyünk már egy lapon egy olyan kis országot, mint Magyarország, meg egy olyan atomhatalmat, mint Franciaország. Putyin és Macron nagyjából egyenrangúak, míg Putyin és Orbán messze sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!