Mit lehetne tenni a dühkitöréses tesómmal?
22 éves 90 kilós szóval én félek tőle, úgy lett nevelve, hogy kér valamit akkor azt úgy vette "meg lett ígérve " és addig hisztizett amíg nem kapta meg, pl. van az apple-nek tablagépe na neki 4 éve lett véve, de eddig használta kb. kétszer, de mindent megtett érte, tehát hisztizett. Az a baj, hogy engedve lett neki.
Na már most engem talált be, szeretne számítógépezni azon a gépen amin sok adatom van, mondtam neki nem, erre csapkod, dühöng, ma az ajtót rúgta szét és elmondta szól a gyámügynek ha nem engedem 22 éves és most érettségizett ( ezt se értem hogyan mert a számlapos órát nem érti ha kell mennie időpontra akkor másfél órával előtte már otthon ül felöltözve és kérdezi mikor mehet , belvárosba lakunk minden 15 perc.
Ordibál sokat pl. mint ha valami nagy dolog lenne, meg dobál, az jelölném ki legveszélyesebbnek mert kb. mindennel neki nincs olyan felfogása -szerintem-, hogy az kéne, nem.. fogja és autókulccsal, telefonnal ( általában az enyémmel, de van, hogy lakastelefon repül) vagy palackos víz, tányér. Meg ciki mert hallja más is, de ha utcára lép egy kisangyal, amíg suliba járt wc-re nem mert elmenni meg enni se mert inni ritkán mert akkor kell mosdóba menni.
Szüleink vannak, de azon kívül, hogy felidegesítí őket semmit nem tesznek, én ritkán vagyok itthon mert kamionozok , de ha mégis eléggé zavar. ( itt merül fel, hogy miért nem engedem számítógépezni, mert egy koszos lány, eszi zsíros kaját és nyomkodja a billentyűt, kifolyik a víz ( palack kupakját nem csavarja sose be annyira lusta ) és rá mindenre, meg letölt minden szemetet))
Te félsz egy 22éves nőtől?
Rendre kell tennia.
Ez egy elbaszott nevelés. Nem foglalkoznék vele sokat még akkor sem, ha a hugom.
Egyszer egy komoly beszélgetést megpróbálnék, ha akkor nem változik, akkor szóba sem áplnék vele többet.
Dolgozik egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!