Ez illegális? (Több infó lent)
Sziasztok. Néhány napja pár cigó kölök (nagyjából 11-12 évesek lehetnek, de van köztük egy fiatalabb is.) átmásznak a kerítésen, bejönnek a kertembe, és elkezdik lopni a barackot a kertemből. A barackfák nem lógnak ki az utcára, teljesen az én birtokomon helyezkednek el. A gyerekek naponta egyszer kétszer jönnek, ma kora reggel is voltak itt. Rájuk szoktam ordítani, ám ez őket nem érdekli, felmarkolnak párat, és elszaladnak. Arra gondoltam, hogyha legközelebb jönnek lopni, kicsit megtréfálhatnám őket azzal, hogy meglövöldözöm őket a paintball pisztolyommal. Ez illegális? Hiába hívok rendőrt, kötve hiszem hogy segítene.
35F
A nagyobb baj inkább az, hogy szerintem nem akarsz balhét ott a környékeden egy vagy több roma családdal. Mert úgyis te jössz ki belőle rosszabbul.
A meglövöldözést pedig én nem tenném, mert ha olyan helyen találod el, vagy olyan sérülést okozol akkor még esetleg fel is jelenthetnek vagy megzsarolhatnak stb.. rosszabb esetben meg is késelnek.
Nagyon hülye ötlet ilyet csinálni.
Ez annyira falusi. 2-3 barack és már gyilkolna. Bár a boltban elég drága.
Múltkor kint voltak az eonosok, a szerelő simán lekapott a fáról egy almát és megette. Akkor most hívjam a rendőrséget?
@8
Az a 2-3 barack amire te gondolsz, az inkább 32 vagy 33 barack lehet, de simán több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!