Találtam egy pisztolyt, mit csináljak vele?
Öcsém éppen rendezkedett a szobánkban és találtunk egy aktatáskát
Mindektten kíváncsiak voltunk hogy mi van benne de nem tudtuk a kódját szóval szét vágtuk
Volt benne néhány papír ilyen átruházásró(bátyám kocsiját átíratták apum nevére) egy arany színű gyűrű(nem hinném hogy igazi) meg egy táska amiben benne volt a pisztoly és jó néhány töltény
Először reméltem hogy nem igazi vagy csak gázpisztoly de ràkerestem és igazi
Nem tudom hogy a bátyámé e, és ha igen akkor legálisan van e meg neki, és ha az övé akkor miért nem vitte el amikor elköltözött(nagyjából 1.5 évvél ezelőtt)
Mit csináljak vele? Sajnos hülye voltam szóval jól össze is lett fogdosva..
Jól van beszéltem apámmal és az ővé, legálisan
Semmiért pánikoltam ember
Pedig már láttam a szemeim előtt ahogy a shitten ulok
#12-nek (kérdezőnek):
Kizárt hogy legálisan, vagy pedig NAGYON durván megsértette a fegyvertartás előírásait. Gyakorlatilag az összest.
#12# Minimum páncélszekrényben/kazettában kellene tárolni,külön zárható rekeszben a lőszereket,amit ellenőriznek.
Ehelyett az apád a bátyád szobájában az ágya alatt tartotta egy dipótáskában?
Voltak valaha nálatok zsaruk ilyen céllal?
Önvédelmi célból van neki(ami manapság szinte kizárt)vagy sportcélból,bár ezek szerint nem tudsz róla hogy rendszeresen járna vele lőtérre...
Szerintem "vedd be" apád dumáját arról hogy legális, és felejtsd el a sztorit.
Valamit tud a fegyverről, amiről nem akarja hogy te is tudj.
#12: Legálisan? Legálisan nem így kell tartani a fegyvert.
Most már nem csak neked, hanem az apádnak is lehet baja belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!