Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ebből lehet valami?

Ebből lehet valami?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ma egyik barátommal próbáltunk kijutni egy aluljáróig. A gyorsabb útvonal érdekében egy kisebb résen akartunk átmenni, viszont az magánterületbe esett (semmi tábla, kerítés is le volt szedve).

Felszólítottak minket, hogy merre tartunk. Feleltük, hogy az "aluljáróig akarunk kijutni". Erre az úr mondta, hogy arra nem tudtok kijutni, gyertek erre (a kijárathoz). Odaértünk, a biztonsági felelte hogy ez magánterület. Mondta hogy menjetek ki, elnézést kértünk, kimentünk. Kissé paranoiás vagyok, szóval elnézést ha ez a hülye kérdés, de ebből lehet valami esetleg. Semmi adatunkat nem vették fel.

jún. 27. 10:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag szinte biztos, hogy semmi sem lesz. Ha akart volna valamit a bizti őr, ott helyben kihívja a rendőröket.
jún. 27. 10:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendben van, köszi, nem hívott ki senkit, adatainkat se vette fel.
jún. 27. 10:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Az egy dolog. De kamerák vannak, ha nagyon akarnák ki tudnák nyomozni.

jún. 27. 10:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezért írtam, hogy "szinte biztos". Amúgy meg ha még valaki pattogna is, hogy találják meg szerencsétleneket, nulla személyes infóval és egy kétes minőségű kamerafelvétellel szerinted a rendőrség mit fog kezdeni? Főleg hogy ha jól olvasom semmi kár nem történt.

jún. 27. 11:34
 5/5 A kérdező kommentje:

Megnéztem térképen, ez a MÁV-FKG egyik "telephelye". 10-15+ éve nem működik, 1-2 nagyon régi elöregedett vagon-t tárolnak ott.

Gondolom csak felügyelni vannak ott ezek szerint.

Másik meg, kár nem történt, elég nehéz lenne egy sínpárt elmozdítani a helyéről :D

jún. 27. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!