Ez mennyire szabályos egyetemen?
Gyakorlati vizsga meg volt hirdetve úgy hivatalosan, hogy reggel 8-tól kezdődik, erre elkezdte a vizsgát 7:10-kor és 8 órára a fél bagázs megbukott.
Valaki szólt a dékán helyettesnek aki bement a maradék vizsgára, onnantól kezdve pedig mindenki átment.
Ez így mennyire volt szabályos?
Ha tudnád, mekkora f_sszopóskodások vannak az egyetemen.
Én most azért küzdök az egyetemmel többedmagammal,hogy a tantervben meghirdetett kötelezően választhatók közül ne csak egy legyen.Ha egy van, akkor az nem választható,hanem kötelező tantárgy.
A nevében is bent van, kötelezően VÁLASZTHATÓ.
Tessék a tantervben szereplő 5 kötelezően választható tantárgycsoportból 2-3 tárgyat indítani.
Nem várjuk el,hogy mind az 5-öt, de 2-3-at igen.
Az e-mailekre nem válaszolnak, a telefont alig veszik fel, ha felveszik, akkor leráznak.
Na, majd ezután megszórjuk őket kérelmekkel,de rendesen.
Es akkor ezek verik magukat a diplomajukra a Felnott parkapcsolatokban? 😂
40F incel
Hogy szabályos-e azt az adott egyetem tanulmányi és vizsgaszabályzata szabja meg.
Gyakorlatban viszont senkit sem érdekel, a legtöbb helyen az oktatóknak/vizsgáztatóknak óriási hatalma van.
Engem is húztak meg olyanért, amit a követelményrendszer kiemelt, hogy az ötösért SEM kell tudni. Senkit sem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!