Egyetemen idén átsorolhatnak önköltségesre, vagy a tavalyi szabályok érvényesek?
Figyelt kérdés
Tavaly ugye nem lehetett átsorolni tanulmányi átlag alapján embereket önköltségesre, és azt olvastam, hogy az egész 2020/21-es tanévben sem lehet, viszont idén még nem találtam erről hivatalos információt, ez egyetemenként változó lehet?2021. jún. 18. 17:00
1/15 Miss Endzsi válasza:
Most van a 2020-21-es tanév.
2/15 anonim válasza:
Tavaly azt írták hogy 20/21es tanévre nem történhet átsorolás. (Tavalyról az ideire)
Viszont idén csak kivételesek esetekben (eüs hallgatók kirendelésénél) nincs átsorolás, többieknél nem volt semmilyen kivételezés.
3/15 A kérdező kommentje:
Ezzel tisztában vagyok, de pl. az eduline tavaly kiírt ilyet, most meg arról ír, hogy ne veszítsük el a támogatásunkat.
2021. jún. 18. 17:08
4/15 A kérdező kommentje:
Az #1-esnek válaszoltam az előbb, köszönöm #2 erre voltam kíváncsi.
2021. jún. 18. 17:09
5/15 anonim válasza:
van átsorolás ,rendelet írja elő
7/15 A kérdező kommentje:
20 de az mi számít? Az lenne még a kérdésem, hogy a megszabott átlagot, hogy számolják? Félévenként, vagy a kettő félév tárgyait és kreditjeit össze számolják és úgy?
2021. jún. 18. 18:18
8/15 anonim válasza:
Az utolsó két aktív félévben el kell érni a teljesített 36 kreditet és a szakon megállapított tanulmányi átlagot. Tudni kellene,hogy te milyen szakon tanulsz.
9/15 A kérdező kommentje:
Az átlagot tudom, 3.00 csak azt nem tudtam, hogy ennek mind a kettő félévben meg kell lennie, vagy a kettő félévben együttesen, és együttes alatt fogják a kettő félév átlagát és elosszák kettővel, vagy az összes tárgyat veszik a kettő félévben és abból számolnak súlyozott átlagot?
A kreditszám az bőven megvan, azért nem aggódok.
2021. jún. 18. 19:17
10/15 anonim válasza:
együttesen és nem félévekre lebontva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!