Van-e, legyen-e joga a pedagógusnak egy pofont adnia a rosszalkodó diáknak?
Azért nem azt halljuk többször, hogy a brutális tanár szétverte diákját...
Adjon 1-est :D kiröhögik öregem.
Akit nem neveltek meg otthon, az igenis kapjon olyan pofont, hogy belebolondul, ha megérdemli. Egyből tudni fogja hol a helye.
Én most vagyok 11.-es.
Úgy látom, hogy nem ártana a tanároknak több jog. Régen megüthették a diákokat? Meg. Belehaltak? Nem. Ha a gyerek nem tud normálisan viselkedni akkor kapja meg a büntetést. Kap egy 1-est azt leszarja. Rohadt parasztok a diákok. Hol élünk már, hogy a tanuló veri a tanárt? Az egyik tanárom tockost ad annak a diáknak amelyik nem normális. És lesz valami baja? Nem. De legalább rend van órán. A tanárnak van tekintélye és nem is rühellik.
Régen ha a diák rossz volt órán akkor adott neki a tanár egy pofont majd ha ezt megtudták a szülei, nem azon háborodtak fel amit a a tanár csinált, hanem hogy a gyerekük hogyan viselkedett. És most ha a tanár ordít egy gyerekkel a szülők máris mennek be, hogy miért.
Elméletileg azért van az iskola, hogy az ember tanuljon. Sokan nagyon sokat képzelnek magukról. Hogy mi vagyunk a nagy arcok, senki sem parancsolhat, minek tanulni azt csak a lúzerek csinálják. De majd meg lehet nézni, hogy kiből mi lesz.
Azért megnézném, hogy aki megadná nekik a jogot, azoknak milyen tanára volt. Nekünk van legalább 3-4 idegbeteg tanárunk, aki a nagy büdös semmiért üvölt. Viccen kívül, szerintünk direkt provokálni akar minket. Én támogatnám a dolgot, de csak akkor, ha nekünk is lenne jogunk visszaütni(csak a férfiakra persze) :D A kémiatanárunk egyszer annyira ordított, hogy feljött a titkárnő, mert nem tudott dolgozni a hangzavartól
Komolyra fordítva a szót: Mikor a töritanárunk fenyegetni kezdte az osztály, hogy nyakon vágja azt, aki egy hangot is kiad, akkor megfogadtam, hogy magasról szarok a javítóintézetre- ha egy ujjal is hozzámér, eltöröm az orrát aztán egy határozott ütéssel kiverem a fogait.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:26
Pont az ilyenek mint te.
Legalább befogtátok?
74%-os vagyok:
Ezt hogy érted ? Én csendben ültem a helyemen, és az osztály sem volt hangos. A tanár már azért összeroppanást kap, mert vki kölcsönkér egy tollat. Az tagadhatatlan, hogy sok esetben jogos lenne a pofon, de pont az olyan tanárok miatt, mint amilyenekhez nekem volt szerencsém, én nem adnék ekkora fegyvert a kezükbe. Amúgy annak ellenére, hogy magatartásból mindig ötös voltam, ezért is gyűlöltem a sulit. 12 évig csak azt láttam, hogy idegbeteg felnőttek üvöltenek, mindegy, hogy a tanulónak milyen érvei vannak. Ha éppen jól viselkedtünk, a tanár akkor is talált üvölteni valót. Abban az időben ez nagy hatással volt rám. Például eldöntöttem, hogy soha nem leszek katona, vagy szigorú szülő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!