Van-e, legyen-e joga a pedagógusnak egy pofont adnia a rosszalkodó diáknak?
Joga?
Úgy gondolom már réges régen van joga adni a tanárnak pofot. Inkább fordítva kéne. Tanárnak mikor lehet már pofot adni?
18/F
Legyen joga a tanárnak pofont adni.
Nem kell ba.szakodni a tanárral, és nem kapsz. Ennyi.
Hozzátenném még, hogy tessék beleolvasni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..
Nem. Szerencsére már régóta tilos, én mégis kaptam a fejemre. Hogy miért? Mert a hiút rövid "u"-val írtam. Mit kaptam volna, ha még joga is lett volan megütni?
Aki nem tud fegyelmezni, ne akarjon tanár lenni. A világon semmilyen morális alap nincs erre. Ráadáusl egy igazi pedagógus sosem tudna megütni egy gyereket.
Legyen joga?És akkor mondjuk,a főnöknek is legyen joga megbúbolni a beosztottat,mert hibázik a munkában,vagy visszaszól?!Na ne már!
Nem beszélve arról,hogy sajnos sok tanár jog nélkül is pofoz!Ne legyen joga!Tanuljon meg verés nélkül fegyelmezni,mert igenis lehet tekintélyes egy olyan tanár is aki nem pofoz,nem üvölt!
Inkább a szülőnek legyen több joga megvédeni a gyereket a brutális pedagógustól!
Kíváncsi lennék, hogy aki azt mondja, hogy ne legyen joga a tanárnak pofont adni, mégis hányadikas?
Egy egyetemista ha elkezdene az előadáson sza.rakodni a tanárral, a többiek mennének neki kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!