Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A választójogot nem kéne...

A választójogot nem kéne kiterjeszteni a 14 évesekre is?

Figyelt kérdés

A gyerekek véleménye is számít.

Minden szavazati bizottsági tagot leváltani! Most!

jún. 9. 10:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
Nem.
jún. 9. 10:56
 2/15 anonim ***** válasza:
34%

Én 16-ra tenném.

Egy 16 éves már középiskolás.

Nekik is kampányolni kellene.

jún. 9. 10:56
 3/15 anonim ***** válasza:
76%

Amúgy nem lenne hülyeség, csak az a baj attól félek, hogy ez a korosztály még úgy gondolkodik sok mindenben, hogy milyen jó poén ez meg az, aztán csoportosan megbeszélik, hogy ők a Fideszre fognak szavazni mert az a vicces meg a vagány aztán ezzel csak a Fidesz tábora nőne.

Szóval inkább nem. Még 18 évesektől is hallottam anno olyat, hogy ő viccből a Fideszre szavazott.

jún. 9. 10:58
 4/15 anonim ***** válasza:
35%

Én 25re emelném

Egy gyereknek fogalma sincs a politikáról

Arra szavaz akire mondják neki

jún. 9. 10:58
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
NEM
jún. 9. 10:59
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A magyar társadalom totálisan alkalmatlan egy képviseleti demokráciára, még jóval idősebb, nagyobb élettapasztalattal rendelkező emberek is nagy kanállal eszik a propagandát mert az azt mondja amit hallani akarnak.
jún. 9. 10:59
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

25-re? Milyen jogon? Bocs, de én meg azt gondolom, hogy 23 évesen tudatosan szavazok oda ahova én gondolom és nem más mondta nekem.

jún. 9. 11:01
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem!

Középiskolában megkérdezték, hogy ki szavaz közölünk úgy, ahogy a szülei mondják, mert nem értenek hozzá? Bőven az osztály fele tette fel a kezét.

Ahhoz hogy demokratikus legyen a szavazatod több szempont alapján kell megvizsgálnod a helyzetet. Egész egyszerűen 18 év alatt nem jutsz elegendő információhoz a környezetedről. Mégha te úgy is érzed…

jún. 9. 11:02
 9/15 anonim ***** válasza:
3-ashoz annyit hogy ez csak személyes, de 14 évesen mondjuk sokkal inkàbb azon agyaltam mi az igazsàgos, felelősségteljes és helyes döntés. Most 30 évesen làtva milyen nonszensz módon működik a vilàg, sokkal inkàbb az érdekel mi a viccesebb. Azt màr elengedtem hogy egyszer minden ideàlis legyen. Arra hogy vicces, még van reàlis lehetőség.
jún. 9. 13:48
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, Te normális vagy, amúgy?

Sok 18 + os, sem tud megfelelő döntést hozni, mert át van b@szva a kampánnyal, nemhogy egy olyan, aki még azt se tudja, mi a kampány.

jún. 9. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!