A választójogot nem kéne kiterjeszteni a 14 évesekre is?
A gyerekek véleménye is számít.
Minden szavazati bizottsági tagot leváltani! Most!
Én 16-ra tenném.
Egy 16 éves már középiskolás.
Nekik is kampányolni kellene.
Amúgy nem lenne hülyeség, csak az a baj attól félek, hogy ez a korosztály még úgy gondolkodik sok mindenben, hogy milyen jó poén ez meg az, aztán csoportosan megbeszélik, hogy ők a Fideszre fognak szavazni mert az a vicces meg a vagány aztán ezzel csak a Fidesz tábora nőne.
Szóval inkább nem. Még 18 évesektől is hallottam anno olyat, hogy ő viccből a Fideszre szavazott.
Én 25re emelném
Egy gyereknek fogalma sincs a politikáról
Arra szavaz akire mondják neki
25-re? Milyen jogon? Bocs, de én meg azt gondolom, hogy 23 évesen tudatosan szavazok oda ahova én gondolom és nem más mondta nekem.
Nem!
Középiskolában megkérdezték, hogy ki szavaz közölünk úgy, ahogy a szülei mondják, mert nem értenek hozzá? Bőven az osztály fele tette fel a kezét.
Ahhoz hogy demokratikus legyen a szavazatod több szempont alapján kell megvizsgálnod a helyzetet. Egész egyszerűen 18 év alatt nem jutsz elegendő információhoz a környezetedről. Mégha te úgy is érzed…
Kérdező, Te normális vagy, amúgy?
Sok 18 + os, sem tud megfelelő döntést hozni, mert át van b@szva a kampánnyal, nemhogy egy olyan, aki még azt se tudja, mi a kampány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!