Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Beperelhetem a szüleimet,...

Beperelhetem a szüleimet, amiért munkára kényszerítenek?

Figyelt kérdés
Én nem akartam egész életemben bérrabszolga lenni, engem senki sem kérdezett meg, hogy akarok-e ilyen életet. Szerintem a szüleimnek kötelező lenne engem eltartani, ha már egyszer megcsináltak. Ők ezzel nem értenek egyet, szerintük dolgoznom kell. Bíróságra vihetem az ügyet?

2024. máj. 27. 11:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Martin, sem 18 alatti. 30 éves vagyok, jelenleg dolgozom, igaz csak részmunkaidőben. Csak most ezért is magyaráznak nekem, hogy miért nem 8 órásban vagyok. Amikor meg egyáltalán nem dolgoztam az volt a baj. Nemhogy örülnének. Amúgy nem kérnek tőlem pénz, párszor persze belengették, hogy szálljak be a rezsibe, egyszer-kétszer meg is tettem. De minek fizessek mindig, annyit nem fogyasztok. Mondom nekik, ha én nem lennék a hűtő akkor is menne egész nap. De ezt leszámítva nem kapok tőlük semmit. A kajájukból ugyan ehetek, de mindig ilyen öreges ételeket esznek, krumplileves, krumplifőzelék, szóval enni valót muszáj vagyok venni. Mikor nem dolgoztam akkor ettem ezeket, de én nem tudom hogy lehet ilyen szarokon élni. De pl se cigit, se energiaitalt nem vesznek nekem, szóval muszáj vagyok dolgozni. De még kávét sem, mert ők nem isznak. Mindegy, ezt a 4 órás melót még kibírom, legalább nem vagyok mindig otthon, de 8-ba biztos nem megyek el. De múltkor pampogtak, aztán mondtam nekik, hogy még nekik kéne inkább kiegészíteni az én fizetésemet. Én nem akartam megszületni, nem kértem, hogy csináljanak meg. Övék a felelősség, nekik kellene engem eltartani. Két nyugdíjból pláne. Mindkettejük nyugdíja több, mint az én fizetésem.
2024. máj. 27. 18:18
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy kérdésem van: mi lesz, amikor meghalnak? Ki fog eltartani téged?
2024. máj. 27. 18:36
 13/18 anonim ***** válasza:
Én legszívesebben azért perelném be őket, mert megszülesztettek engem... 😒😒
2024. máj. 27. 18:39
 14/18 anonim ***** válasza:
Már megint etetik itt a trollt...
2024. máj. 28. 06:18
 15/18 anonim ***** válasza:
#15 igen ő sztem is troll lehet, de bármilyen durva tényleg vannak, akik így gondolkodnak. Ismerek is ilyet személyesen, aki szerint a szüleinek kötelessége őt eltartani. Mondjuk ez az ismerősöm dolgozik rendesen, de az egész pénzt elszórja. A megélhetését a szülei biztosítják, pedig nem gazdag család.
2024. máj. 28. 06:41
 16/18 Misike21 ***** válasza:
24%
Úgy látszik ez a 2024 a fura dolgok éve ! Én ha 30 évesen ilyen lettem volna mint te szembe köptem magamat nemhogy 30 évesen még én követelőzzek a szüleimmel ! Mond te normálisnak érzed magadat ? Nem kérted hogy csináljanak meg ? Milyen agyament barom mondatok ezek ? És egyesek csodálkoznak azon hogy miért tart ott az országunk ahol … Szégyelld el magad .
2024. máj. 28. 06:47
 17/18 Senior Séf ***** válasza:
54%
Beperelheted őket, legalább a hivatalnak lesz egy jó röhögős napja.
2024. máj. 28. 17:41
 18/18 anonim ***** válasza:
21%

Idióta vagy, kérdező!

De szerintem erre időközben már a szüleid is rájöttek.

Lehet azóta ők is megbánták már, hogy ekkora f@sztarisznya lett a gyerekükből.

2024. máj. 30. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!