Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Beperelhetem a szüleimet,...

Beperelhetem a szüleimet, amiért munkára kényszerítenek?

Figyelt kérdés
Én nem akartam egész életemben bérrabszolga lenni, engem senki sem kérdezett meg, hogy akarok-e ilyen életet. Szerintem a szüleimnek kötelező lenne engem eltartani, ha már egyszer megcsináltak. Ők ezzel nem értenek egyet, szerintük dolgoznom kell. Bíróságra vihetem az ügyet?

máj. 27. 11:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
máj. 27. 11:34
 2/18 anonim ***** válasza:
93%
Te vagy az Martin? =D Felmondtál végül?
máj. 27. 11:34
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
máj. 27. 11:39
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
máj. 27. 11:40
 5/18 anonim ***** válasza:
75%

18 alatti vagy? Akkor nem kenyszerithetnek munkara

Ha mar elmultal 18, akkor csak abban az esetben kotelezhetok tartasra, ha onhibadon kivul nem vagy kepes eltartani onmagad

Az hogy lusta diszno vagy az nem ok

máj. 27. 11:44
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Végülis nem kötelezhetnek munkàra. De eltartaniuk sem kell.

Én simàn csak kitennélek, aztàn majd eldöntöd dolgozni szeretnél-e.

máj. 27. 11:46
 7/18 anonim ***** válasza:
48%
Igen, beperelheted. Először be kell menni a rendőrségre megtenni a feljelentést.
máj. 27. 12:23
 8/18 anonim ***** válasza:
96%

Persze, beperelheted őket, - aztán fizetheted - a semmiből - a kötelező szülőtartást is!

Gratulálj magadnak, agyonképzett!

máj. 27. 12:31
 9/18 anonim ***** válasza:
50%

A szüleidet se kérdezte meg senki, hogy szeretnének-e egy lyukas óvszert. Csak hát így alakult, te pedig minden ellenvéleményük ellenére megszülettél.

Igazából beperelhetnének téged, mert ha egy jól működő startup céget alapítottál volna, mostanra vehettél volna nekik egy kacsalábon forgó kastélyt. De amilyen tunya vagy, nem tetted, így most itt állnak kastély nélkül.

máj. 27. 13:57
 10/18 anonim ***** válasza:
56%

Azért az óvszer àllapotànak ellenőrzése az ő felelősségük volt. Ha meg tervezett volt a gyerek akkor meg na :D

Persze ettől még gyàszkeret a kérdező. De ő sem csak spawnolt előjel nélkül. Meg nevelni is kellett (volna).

máj. 27. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!