Székesfehérváron le tudja győzni Cser-Palkovicsot valaki a választáson?
A politika átszövi a választást, ezen a kaoszon senki sem tud eligazodni, így záródnak ki sokan a választó polgárokból és persze a jelöltekből is!!! Itt egy konkrét jelöltről van szó, aki fideszes, a kérdés az, hogy hogyan képviseli az embereket, ha mindenki elégedett, senki sem foglalkozik a pártállásával!!!!
Azt azonban figyelembe kell venni, hogy a választók összetétele milyen,
mert itt vannak a széthúzások és a problémák abból adódnak, hogy ha nem szavazhatok az én pártomra, nem szavazok egy másikra sem!!!
Én pl. MDF-es vagyok, tudom hogy ez bukta, mert ha nem szavazok másra, akkor én kizártam magam a szavazásból!!!! Viszont ha kettő re szavazhatok,
az egyik a FIDESZ, a másik az MDF, bár tudom hogy az MDF-el buknék, nem
veszteném el a szavazatomat, viszont nem egy bizottság osztaná el a többi szavazattal együtt és a DK-ra tenne, hanem én jelöltem be, hogy bukás esetén hova kerüljön a szavazatom!!!!
Pártok; '1'2'3' szavazat; '1'3'2'stb több párt esetén, mindenki felzárkózhat valaki mögé; pl;'1'35'42'87'1', valójában mindenki szavaz valakire, nincs kiesett szavazó, két párt esetén sem, ha csak '5' jut az első 5 pártba, ki tudja megmondani ki lesz az első, akire a legtöbb szavazat jut!!!!!!!! Szerintem így igazságos!!!!!!!!
VAN még MDF!!! Minek Dolgozzunk Feleslegesen!!!! Sajnos már csak én élek, a többiek már meghaltak és van egy szabály, hogy senkit nem veszünk fel, mert az is munka!!!! A másik, hogy ma már nincs alkalmas ember, akivel ezt az elvet, meg lehetne valósítani!!!!
A lényeg az volt, hogy sokféle munka volt, amihez persze nem értett senki, és úgy láttam jobbnak, ha egy munkát elkezdünk, azt beszéljük meg, szedjük
össze a szerszámokat, beszéljük meg a részleteket, kinek mi lesz a feladata és néhány hónap alatt megszokták, és már Ők is arra törekedtek, hogy a lehető legjobbat nyújtsák, ha valamit megcsináltak, akkor oda ne kelljen visszamenni FELESLEGESEN!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!