Ma (november 11) közlekedik a Fehérvárról Enyingre induló busz 20:15-kor?
Figyelt kérdés
Szüleimnek vásárlok be, náluk alszok és reggel jövök vissza Fehérvárra. Szóval idős hozzátartozó segítése címén nem szólhat senki, hogy 20 óra után kint vagyok.2020. nov. 11. 13:44
2/7 anonim válasza:
"Szóval idős hozzátartozó segítése címén nem szólhat senki"
Nincs benne a törvényben.
Csak emiatt mehetsz ki 20-05 között:
- munkavégzés,
- egészségkárosodással, életveszéllyel vagy súlyos kárral fenyegető helyzet,
- életvédelmi cél,
- versenyszerű sportoló számára tartott sportrendezvény, edzés (szintén ideértve az utazást) és
- kutyasétáltatás azzal a feltétellel, hogy a lakóhely 500 méteres körzetében kell maradni.
A munkavégzési és az edzési célt okirattal igazolni kell.
3/7 anonim válasza:
kedves 1-es nem szeretik felvenni a telefont.
2: akkor iratok a főnökkel arra a címre is egy papírt.
(amúgy a tömegközlekedés topikban akartam feltenni a kérdést, csak nem figyeltem)
5/7 anonim válasza:
Azért mert kollégámmal aktívan gyk-zunk és elfeljtettem kijelentkeztetni, ennyi. Hogy kell visszakapcsolni, hogy írjon nicket?
7/7 anonim válasza:
Húú, ba$zd meg. XD Ez lesújtott. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!