A rendőrség mit bírna kezdeni a bankkal, amely nem ad nekünk 3 milliós személyi kölcsönt?
Nyolcadik hónapja van biztos munkahelyem, nem vagyok a KHR- listán. Igényeltünk 3.5 millió hitelt házfelújításra, de a hitelügyintéző gorombaságosan elutasított, mondván jogtalan lenne, ha folyosításra kerülne az összeg.
Ekkor volt az a pont, amikor agyérgörcsöt kaptam, és szomorúan engedtem ki a kapunkon az ügyintézőt.
Azt gondoljuk, az MHB-nél a feleségem jogtalan vegzálása áttérült rám is, is minden ellenünk szól.
Ha bíróságra visszük az ügyet, és a rendőrök is nyomoznak mi az a szankció amit a bank és az ügyibtéző kaphat?
Alig várom már jún.9-ét!
Fogsz még agyérgörcsöt kapni kérdező, ha már ezen is problémázol!
Nem törvénysértés, ha nem adnak Neked kölcsönt.
Ha úgy gondolják, hogy nekik nem éri meg neked kölcsönt adni vagy nem ütöd meg a feltételeket, akkor nem kapsz semmit.
Így a rendőrség ilyenekkel nem foglakozik.
Ezzel még egy polgári pert se tudnál kezdeményezni (alaptalan perindítást még Te szívnád meg).
én is arra gondoltam,hogy ha bepereli a bankot, akkor az is költségbe kerül, pedig ponthogy hitelt (pénzt) akarnál fölvenni,kölcsönt.
meg pl ügyvéd,meg ilyenek,bíróságra utazási költség is,ha pl messzebb van.
akár hetekig járhatnál tárgyalásokra(nem hiszem hogy adig elhúznák,de lehetne is akár), és akkor csak azt kapnád max a végén,hogy kimondja bíróság,h igazad van, vagy h nincs.
Gondolom kötelezni nem kötelezheti a bankot a bíróság,hogy adjon neked hitelt.
És mennyi időt,energiát feccölnél bele.
Kérdező!
Azt hiszed, hogy attól, hogy van munkád, Neked már JÁR a hitel?
Akkor Veled nagyon súlyos gondok vannak.... és nem pénzügyiek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!