Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet valamit kezdeni a...

Lehet valamit kezdeni a motorozó kis suhanccal?

Figyelt kérdés

Falun lakom, nagyon nyugodt, csendes kis falucska. Sose szoktam senkire se szólni aki zajong.

De van az utcánkban egy 16 éves gyerek, idén lesz csak 17 éves, van egy robogója és ma egész nap azt játssza hogy fel le cikázik a faluban és ahogy megy a robogóval olyan mintha ráhúznak a gázra vagy nem tudom és ettől a robogó motorja erős, mély hangot ad ki. Mivel kis falu és sűrűn lakott, a házak szinte egymáson vannak a hang visszaverődik és igen idegesítő.

Nem csak én panaszkodom rá, már a szomszédok is mérgelődnek.

Nem elsőnek fordul elő volt hogy éjszaka is ezt játszotta és nem tudsz neki szólni mert tojik a fejedbe.

Mit tudok tenni? Gondoltam szólok a szüleinek, esetleg polgárőrnek? Nem tudom van e jogsija de a fő útra is kimegy vele

2024. ápr. 6. 20:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
43%
10es oké, de azért egy bicikli kevesebb eséllyel öl meg valakit mint egy robogó.
2024. ápr. 7. 14:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Csendháborításért kilehet hívni a rendőrséget, bármikor.
2024. ápr. 7. 16:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!