Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Füves cigi miatt feljelenthető...

Füves cigi miatt feljelenthető valaki?

Figyelt kérdés

Kisgyermekes család vagyunk és pár emelettel lejjebb alattunk lakó pár füves cigit szív hónapok óta a szellőzőnél.

Így a lakásunkban és mások lakásában is terjed a füves cigi füst és szag.

Mit tanácsoltok,ti mit tennétek ilyen esetben?

ápr. 3. 21:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ki lett írva nekik hogy hagyják abba,letepték és semmi sem változott.

Cigányokkal beszélni,akik be vannak állva??2 perc múlva nem is emlékszik arra amit mondok.

Akkor most csendháborításért vagy fűszag miatt?

Hoppá elszóltad magad :D

ápr. 5. 14:57
 12/16 anonim ***** válasza:

Csendháborításért, ahogy írtam.

Füvezni nem nagyon szoktam egyetem óta csak havi 1-2x ha olyan a társaság ahol kínálnak, mert nincs időm munka és család mellett.

Jó, ha ennyire szarnak a figyelmeztetésre akkor jelentsd fel, már én is azt mondom. Van hogy nem megoldható a békés rendezése a dolognak.

Nyilván az én esetemben is én lettem volna a f@sz és nem a szomszéd ha miután szólt ugyanúgy feltekerem a zenét.

ápr. 5. 15:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Mármint egyetemi szaktársaimmal voltunk albiban lakótársak mikor volt a nénis sztori, a csendháborítós meg mostanában.
ápr. 5. 15:07
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem látok más megoldást.

Talán még egy levél,amit lefotózok hogy legyen nyoma hogy mi lakók felszólítottuk mielőtt megléptük ezt a lépést.

Mert ha legalább az ablakon kifújná,de nem,befújja a szellőzőbe és a vécében,fürdőben dől a szag,onnan ki a nappaliba.

ápr. 5. 15:18
 15/16 anonim válasza:
Na történt azóta valami?
ápr. 23. 18:55
 16/16 anonim válasza:
Na mizu a cigókkal?
aug. 16. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!