Bunkó nőgyógyászt feljelenthetem valami szervnél?
Egy jónevű magánnőgyógyászhoz mentem vizsgálatra, mert 3 hónapja össze - vissza jön meg a vérzésem. Bementem és a "jó napot" köszönésemre a válasz egy vidám "maga kövér!" sziporka fogadott. Azt hittem rosszul hallok.
Tény, hogy van rajtam plusz 10 kg egy rosszul megválasztott fog. gátlónak koszönhetően 20 kgt híztam, aminek a felét leadtam már. Ahogy előadtam, hogy mi a bajom a bunkóci doki kb még 5 ször használta a" kövér" jelzőt elég dehonesztáló stílusban.
A hab a tortán az volt, amikor a vetkőzőbe behallatszott, ahogy szól az asszisztensének, hogy "Katika mit gondol miss kovért ki fogja bírni a vizsgálóasztal, én aggódom, hogy összerogy"
Ez volt az a pont hogy úgy gondoltam engem ez a tapló 1000 % hogy nem fog vizsgálgatni még meztelen kiszolgáltatott stílusban is alázni. Meg nég ezért a stílusert fizessem ki a 30 ezres borsos vizsgálati dijat, na ne... Kikertem magamnak es kozoltem hogy a kedves nő családtagjaival használja ezt a hangot majd elmentem.
Félreértés ne essék tudom! Hogy van rajtam plusz 10 kg, de ez a bunkó orvos úgy állitott pellengérre mintha több mázsa lennék. Egyébként se topmodellnek mentem oda, hanem vizsgálatra. A túlsúlyt meg mint említettem nem zabálásnak köszönhetem, hanem annak hogy egy hasonló "kokler" kollégája elb@szott fogamzás gátlót javasolt nekem exhas vizsgálat nélkül.
Feljelentheted , de betudod-e bizonyítani az igazad?
Mert ők ketten vannak ellened és lehet nekik lenne igazuk.
Az 1-t le sem reagálom.
2: Akkor ennyi erővel bármi elhangozhat egy privát vizsgálaton, a betegnek úgysem lesz igaza... Természetesen nem tudom bebizonyítani, mivel erre nem voltam elkészülve. Bár gondolom egy hangfelvétel sem bizonyítana semmit, hisz az is manipulálható.
Ha valóban megtörtént ez (amit nem vitatok, mert nekem 58 kilósan mondta a nőgyógyászom, hogy az inzulinrezisztencia miatt nem ártana leadni még 4-5 kilót), és magán orvos, akkor egyszerűen írj róla véleményt. Illetve kell, hogy legyen szerintem ott is betegjogi képviselő.
Szerintem 10 kiló + nem indok az ilyen megnyilvánulásra, sőt, fél kiló plusz sem lehet az. Pláne nem egy fizetős helyen, ahol leteszed a pénzt azért, hogy jobb ellátást kapj, mint egy tb alapon működő helyen.
Sajnálom, hogy ez történt veled kérdező, de fel a fejjel, és a legjobbakat neked! Bízom benne, hogy találsz olyan orvost, aki segít!
Esetleg privátban leírnád nekem, hogy ki volt a doki? Csak, hogy hozzá biztos ne menjek.
Érdemes lehet felkeresned egy betegjogi képviselőt, szerintem ő meg tudja neked mondani, hogy hova tovább az ügyben.
Ilyen jó nevű orvosnál nem fordul elő!Nem kockáztatná a hírnevét senki így.
Kamutörténet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!