Bunkó nőgyógyászt feljelenthetem valami szervnél?
Egy jónevű magánnőgyógyászhoz mentem vizsgálatra, mert 3 hónapja össze - vissza jön meg a vérzésem. Bementem és a "jó napot" köszönésemre a válasz egy vidám "maga kövér!" sziporka fogadott. Azt hittem rosszul hallok.
Tény, hogy van rajtam plusz 10 kg egy rosszul megválasztott fog. gátlónak koszönhetően 20 kgt híztam, aminek a felét leadtam már. Ahogy előadtam, hogy mi a bajom a bunkóci doki kb még 5 ször használta a" kövér" jelzőt elég dehonesztáló stílusban.
A hab a tortán az volt, amikor a vetkőzőbe behallatszott, ahogy szól az asszisztensének, hogy "Katika mit gondol miss kovért ki fogja bírni a vizsgálóasztal, én aggódom, hogy összerogy"
Ez volt az a pont hogy úgy gondoltam engem ez a tapló 1000 % hogy nem fog vizsgálgatni még meztelen kiszolgáltatott stílusban is alázni. Meg nég ezért a stílusert fizessem ki a 30 ezres borsos vizsgálati dijat, na ne... Kikertem magamnak es kozoltem hogy a kedves nő családtagjaival használja ezt a hangot majd elmentem.
Félreértés ne essék tudom! Hogy van rajtam plusz 10 kg, de ez a bunkó orvos úgy állitott pellengérre mintha több mázsa lennék. Egyébként se topmodellnek mentem oda, hanem vizsgálatra. A túlsúlyt meg mint említettem nem zabálásnak köszönhetem, hanem annak hogy egy hasonló "kokler" kollégája elb@szott fogamzás gátlót javasolt nekem exhas vizsgálat nélkül.
Ha lenne eszed értenéd hogy a megmondoemberkedest csak egy példának írtam. De amúgy a mrgmondo emberek nem szoktak tudni/elismerni magukról, mi meg nem voltunk ott.
A nem megfelelően fogyás alatt azt értettem hogy pl extrém fogyókúra az alig eszek eheztetem magam típus.
Nem baj ha valamit nem értesz, de attól még lehet hogy te vagy a hülye és nem más. 😁
31,
Ha lenne eszed, értenéd, hogy azt, hogy primitív vagy, komolyan gondoltam, önkritikát gyakorolsz, és nem okoskodsz tovább. 😂
"Mi meg nem voltunk ott" Erről van szó, akkor mi a f@szt kombinálsz?
Nem érdekel, hogy mit értettél extrém fogyás alatt, nyugodtan traktálj mást a kéretlen véleményeddel,meg a távolból diagnosztizálással, hogy teszerinted nekem mi a bajom.
Elmondásod alapján TE akaratgyenge vagy a fogyókúrához, (ezek a te szavaid, ezt nem én mondom) ez a te személyes problémád, ne vetítsd rám az ebből fakadó frusztációdat. 😅
Ja, de, hogy valami jót is írjak neked, ha ennyi energiát fektetnél a fogyókúrádba, mint ahogy engem próbálsz meggyőzni az eszméletlen hülyeségeidről a tirpák okoskodásoddal már rég nádszálkarcsú lehetnél 😉
32:
68 kg. Most kielégült a kis lelked, vagy erre fogsz recskázni?
Ja és még mielőtt mwgkérdezed azt is 165 cm-hez mucika.
Hát mocskos elhízott vagyok tényleg!
Gondolom az ide írkáló nők többsége amúgy mind perfekt top modell! De hogy a rosszindulatban topon vannak az 100 %
Arról már nem is szólok, hogy faszik is írkálnak ide, akik biztos nagyon otthon vannak nőgyógyász témában, ám azt látatlanban megmondom, hogy a himbilimbit csak tükörbe látták utoljára. De persze az ilyen sörhasú plöttyedt fotelhuszárok ugatnak le egy nőt, hogy hogyan képzeli hogy 1 gramm felesleg is van rajta!
De ha 350 kg lennék se lenne joga beugatni egy orvosnak alpári stílusban,mint ahogy velem megtörtént.
De most kezdj el oszani szorozni, hogy a BMI alapján ami egy irdatlan f@szság, valóban elhizott vagyok ám!
Számomra ez a kérdésfeltevés egy dologra volt jó, nyilvánvalóvá vált, hogy gusztustalan hímsoviniszta társadalomban élünk, ahol az az általános nézet, hogy egy f@sszal rendelkező nyugodtan beugathat egy nőnek, vegzálhatja, alázhatja, a társadalom többsége szerint ez tök oké.
A nő volt a hibás, mer megmondóemberkedett, kihúzta a gyufát, biztos késett, visszaszájalt, biztos ez biztos az... Alapvetően meg minek ment oda. Engem ezek után meg sem lep, hogy nemi erőszak áldozatai sok esetben mélyen hallgatnak a traumáikról, hiszen a primitív többség úgyis csak pellengérre állítja őket, biztos kihúzta a gyufát, biztos kur v@s volt, biztos ez biztos az... Szánalmas!
A kérdésre a továbbiakban írt válaszokat el se olvasom felesleges koptatni a billentyűzetet, mert nagyjából tudom milyen kommentek fognak jönni és őszintén szólva nem érdekel, pont eleget láttam 😄
Az 1-2 értelmes válaszadónak még egyszer köszönöm a normális véleménnyilvánítást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!