Feljelenthetem, ha ezt csinálja egy ember? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szóval van egy betegségem, amit gyógyszerekkel nem lehet orvosolni, műtétre lenne hozzá szükség, viszont az orvosok sem tanácsolják még a beavatkozást, hisz nincs még olyan nagy baj vele, lényegtelen. Ezt nem sok emberrel osztottam meg, viszont a múltkor visszahallottam. Nem esett jól, sőt jól fel is idegesített, de gondolom más is igy reagált volna, mert hát milyen jogon veszi a szájára egy 'idegen' az én problémámat és pletykálja el, kürtöli szét. Nyilván nem fogom feljelenteni, de szerintetek mit tudnék csinálni? Igaz nem csak szerintem nem állapot ez? A válaszokat előre is köszönöm!:) 23/L2019. aug. 13. 11:31
1/3 anonim válasza:
A "nem sok ember" közül szelektálod az árulót. Ennyit tehetsz.
2/3 Ypszilon1980 válasza:
Milyen hátrány ért ezzel?
Nem tudsz jogilag tenni semmit, nem történt becsületsértés vagy ilyesmi.
3/3 anonim válasza:
Régi igazság, hogy amit egynél több ember tud az már nem titok. Ha azt akarod, hogy ne tudják meg ne mondd el senkinek, vagy csak olyannak, akiben 100%-ig megbízol, bár még így is előfordulhat, hogy véletlenül elszólja magát. Fel nem jelentheted ezért, pletykálni nem büntetendő cselekmény és rágalmazás esete sem áll fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!