Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Feljelenthető a sofőr dohányzá...

Feljelenthető a sofőr dohányzás miatt?

Figyelt kérdés
Furgonban vitt többünket közmunkásként a helyszínre, és meg se kérdezte hogy rágyújthat-e. Mivel nem az övé a kocsi, csak munkaeszköz, így szerintem nem tehet kénye-kedve szerint. Nem venném a lelkemre ha kirúgnák, mivel ennyire bunkó és felelőtlen.
2014. jan. 12. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
csak a főnökénél
2014. jan. 12. 16:14
 2/6 A kérdező kommentje:
De hogyan bizonyíthatom?
2014. jan. 12. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:
sehogy ... szóval, ha neked csak közmunka jutott, akkor a sofőrnek se jusson más a jövőben? ... ha esetleg a sofőrnek szólnál, hogy nem bírod a cigi füstöt
2014. jan. 12. 17:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy lukadtál ki ide. Engem nem érdekel hogy kinek mi a munkája, de alapvető normákat azért illene betartani. Megérdemli az ilyen hogy dolgozzon? Vagy azt hiszi hogy felettünk áll mert állandó munkahelye van? Miért én szóljak neki, ha magától nincs annyi esze, vagy embersége hogy észrevegye magát?
2014. jan. 12. 17:55
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 ja, akkor jelentsd fel minden lehető fórumon, igazad van
2014. jan. 12. 19:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Miért kell egyből feljelenteni? Mond meg neki hogy zavar a cigi füst.

Én ültem már nem egyszer olyan volánbuszon, amin cigizett a sofőr. Most ezért jelentsem fel? Ugyan már...

2014. jan. 12. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!