5. Kerületi türelmi zónák hol vannak?
"Az egyébként úgy megvan mellesleg, hogy a pro-stizás nem csak úgy van, hogy kimész strichelni, és a rendőrnek azt mondod, hogy türelmi zóna, és, akkor kész, hanem rendszeresen egészségügyi vizsgálatokat kell készíteni, amiről igazolást kapsz, és azt is simán kérheti, hogy rendelkezel-e vele."
Milyen szabályok vonatkoznak még a prostituáltakra? Én nem találok ilyet az interneten, belinkeled az összes erre vonatkozó szabályt? Milyen gyakran kell ilyen vizsgálatot végeztetni? És egészségügyi vizsgálat nélkül el lehet kezdeni a munkát? Ha igen és létezik olyan aki csak 1-2 napig prostituált akkor annak kell egészségügyi vizsgálat, és ha igen, mikor? Utólag? Vagy 1 nap után?
"Na meg a másik fele, hogy hogyan adózól, mert azért ez is akóköteles szolgáltatás. :) Egyéni vállalkozó leszel?"
Igen, az leszek. De olyat lehet, hogy szombaton kezdem el a munkát és emiatt csak hétfőn tudom kiváltani az egyéni vállalkozóit és hétfőn leadózom az összeset Számlázó appban amiket felírtam a Jegyzetek appban?
"Meg mit tudom én, még milyen feltételek vannak."
Belinkeled az összes feltételeket???
"Ilyen nincs. Hazudik a paraszt."
De ez 1000%-ig biztos??? Miből gondolod, hogy hazudik? Hol vannak leírva ilyen szabályok? Nem akarok törvényt sérteni.
"közintézménytől 300 méterre, országúttól 100 méterre, főúttól pedig 50 méterre"
Margitszigeten van ilyen terület? Az probléma ha ott a közelben van játszótér és park? Azoktól is távol kell lenni vagy ilyenről nincs szabály, csak közintézménytől kell távol lenni?
"Jogilag amúgy is jelentős különbség van a között, hogy valaki leszólítja a kuncsaftokat (azaz "kéjelgést" végez), illetve magának a "szolgáltatásnak" a nyújtása között. Utóbbira nincs sehol kijelölt terület!"
Ezt, hogy érted, ez mit jelent?
Na akkor vegyünk néhány közintézményt a Margitszigeten. Állatkert, Uszoda, Margitszigeti Atlétikai Centrum, strand, nyilvánosvécé, emlékmű, kikötő, buszmegálló, játszótér, futópálya... a lista közel sem teljes! Ennek vedd az 500 méteres körzetét! És a két végén meg a hosszanti főút, 50m, szerinted mi marad?! :D
Nézegesd sokáig a Margitsziget térképet! :D Esetleg felette 510 méterrel strichelhetsz mondjuk, hőlégballonnal! :D
Nem csak a Margitszigeten, hanem úgy általában, bárhol!
Kikerested a közintézmény fogalmát, vagy ez eszedbe se jutott, mert ez is túl "bonyolult neked"?! Na de én megtettem helyetted (gondolom, az egész életed arról szól, hogy mindenki tegyen meg mindent helyetted persze ingyen, mert neked túl bonyolult.), szóval tessék:
"KÖZINTÉZMÉNY
A közigazgatási feladatokat ellátó egyéb közjogi jogi személyek egyik fajtája, az államigazgatási – és a közigazgatási – szervek által közszolgáltatások ellátására létrehozott szervtípus. Mint költségvetési szerv finaszírozásuk az állami vagy helyhatósági költségvetésből történik. Tipikusan oktatási, kulturális, egészségügyi és szociális feladatokat látnak el. A fővárosban minden közhasználat céljára szolgáló önálló rendeltetési egység, továbbá a körülhatárolt terület és építményei."
Értelmezésben is segítek, mert tudom, bonyolult: közigazgatási szerv pl. önkormányzat. Az utolsó mondatot mondjuk, olvasd el harmincszor, hogy felfogd, és minden alkalommal elmélked 10 percet, hogy vajon mit is jelenthet! Akár szavanként, mert nagyon bonyolult neked.
Nem, nem csak iskola, kórház, hivatal, templom!
ma 01:33
Itt a nagy "hazugságom", te "paraszt":
(két másodperc Google)
Komolyan gondoltad, hogy egy konyhásnak mindenféle szűrésre kell mennie, akkor egy prostinak nem kell?! Ilyen idióták vagytok?! Tényleg?!
És igen, nyilván azzal kell kezdeni. Semmit nem tudsz ezekről, én a helyedben nem csak itt a gyakorin tájékozódnék, de szerencsére nem vagyok a helyedben. De attól tartok, rendesen elcseszed az életed, mert aki ennyire "egyszerű", azt nagyon könnyen megszivatják, és ha megszivatják, akkor nagyon rosszul jár. Talán el se tudod képzelni, hogy mennyire, mert csak a pénzt nézed.
De ezt is segítek értelmezni, mert túl bonyolult neked:
1. Kötelező az egészségügyi igazolás, enélkül nem lehetsz törvényes prostituált.
2. Nem is kezdhetsz, még akkor sem, ha még szűz vagy.
3. Háromhavonta újra kell menni, három hónapig érvényes.
4. Ha csak egy napot leszel prostituált három hónapból, akkor is.
5. Tehát nem az a kérdés, hogy 90 strichelt nap, hanem május 2.-án kiváltod, az jó neked augusztus 2.-áig. Hogy te ez idő alatt mennyit strichelsz, az a te dolgod. Ha bérelsz egy lakást, akkor is havidíj van, és a bérbeadó leszarja, hogy te közben külföldre mész vagy kórházban vagy, Ha előfizetsz a netflixre, a netflix leszarja, hogy minden nap minden órájában nézed, vagy meg sem nyitod. Ez is ilyen!
6. Ha csak egy betegség is van, akkor nem kapsz igazolást.
7. Az igazolás csak személyivel, érvényes, mint ahogy a vizsgálat készítésekor is be kell mutatni.
8. Fizetős.
Komolyan, még mindig nem térek magamhoz, hogy hiheti bárki, hogy nem kell orvosi igazolás, na meg hogy-hogy ez eszükbe se jut maguktól!
Nyilván vannak, akik enélkül csinálják, csak hát azok törvényt szegnek.
"Komolyan, még mindig nem térek magamhoz, hogy hiheti bárki, hogy nem kell orvosi igazolás, na meg hogy-hogy ez eszükbe se jut maguktól!"
Fejezd már be a HAZUDOZÁST, TE OSTOBA PARASZT.
Ha egy konyhás fertőző beteg, akkor órák alatt elfertőzhet akár több ezer embert is. Egy prosti meg ha makro-tripper fertőzött, akkor egy hónap alatt kapja el tőle rossz esetben 20 ember, ha mikro-tripperes, akkor meg max. 1-2.
A másik, hogy tripperbe még nem halt bele senki, de meningo-coccus által okozott betegségbe már nagyon sokan. És ez csak egy féle baj, a sokezer lehetséges kórokozóból.
A prostituáltnak kiadható orvosi igazolás egy opció, egy lehetőség, amit természetesen nem kér számon senki, mert nem is kérhet, max a kuncsaft, aki igénybe venné a szolgáltatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!