Ha valakit egy nagyváros bizonyos kerületi bírósága ítél el, akkor biztosan abban a börtönben lesz ami ugyanebben a kerületben található?
Pekingről van szó. Tudom hogy melyik kerület bírósága ítélte el és szeretném megtudni hogy melyik pekingi börtönben van.
Mivel az egyik börtön pont abban a kerületben van, így gondolom logikus hogy abban a börtönben fog ülni, igaz?
Illetve ha valaki jártas ebben, a kínai börtönökről szándékosan nincs szinte semmi a neten?
Képek kívülről, belülről, vagy dokuk hogy hogy élnek ott a rabok?
Sokat kerestem de mintha minden tiltva lenne…
Annyit tudok hogy a Chaoyang district court ítélte el és ott pont van egy börtön
Súlyos bűncselekményről van szó
A börtönre is rákerestem, arra számítottam hogy lesznek majd róla beszámolók, képek, mint ahogy magyar bortonokrol van rengeteg minden, de semmit nem találtam
Én nem vagy jártas a témában, gondoltam hátha valaki
Szerettem volna latni milyen az a börtön belülről vagy hogy mit csinálnak ott a rabok
Gyanítom Kína ilyen szigorú
Nem ártana a kérdések feltevéséhez valamilyen szintű IQ - szint azért....
Szerinted nekünk itt a gyakorin, mégis honnan a f@szból kéne tudni kínai büntetés-végrehajtási szabályokat?
Ennyi erővel a Leopard 2 harckocsi felépítése iránt is érdeklődhetnél itt ........bár az államtitkot, ill. hadititkot képezne.
Olvass utána a kínai büntetési végrehajtási jogban.. már ha van nekik ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!