Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha valakit egy nagyváros...

Ha valakit egy nagyváros bizonyos kerületi bírósága ítél el, akkor biztosan abban a börtönben lesz ami ugyanebben a kerületben található?

Figyelt kérdés

Pekingről van szó. Tudom hogy melyik kerület bírósága ítélte el és szeretném megtudni hogy melyik pekingi börtönben van.

Mivel az egyik börtön pont abban a kerületben van, így gondolom logikus hogy abban a börtönben fog ülni, igaz?

Illetve ha valaki jártas ebben, a kínai börtönökről szándékosan nincs szinte semmi a neten?

Képek kívülről, belülről, vagy dokuk hogy hogy élnek ott a rabok?

Sokat kerestem de mintha minden tiltva lenne…

2023. júl. 7. 12:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen. Függhet attól is, egyáltalán hol van épp hely. Na meg sok helyen az egyes büntetésvégrehajtási intézmények között is nagy különbsegek vannak. Itt nálunk is van fegyház, börtön és fogház, és egy enyhébb bűncselekményért nem fognak fegyházba dugni, csak mert az itt van a szomszédban.
2023. júl. 7. 12:11
 2/3 A kérdező kommentje:

Annyit tudok hogy a Chaoyang district court ítélte el és ott pont van egy börtön

Súlyos bűncselekményről van szó

A börtönre is rákerestem, arra számítottam hogy lesznek majd róla beszámolók, képek, mint ahogy magyar bortonokrol van rengeteg minden, de semmit nem találtam

Én nem vagy jártas a témában, gondoltam hátha valaki

Szerettem volna latni milyen az a börtön belülről vagy hogy mit csinálnak ott a rabok

Gyanítom Kína ilyen szigorú

2023. júl. 7. 13:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem ártana a kérdések feltevéséhez valamilyen szintű IQ - szint azért....

Szerinted nekünk itt a gyakorin, mégis honnan a f@szból kéne tudni kínai büntetés-végrehajtási szabályokat?

Ennyi erővel a Leopard 2 harckocsi felépítése iránt is érdeklődhetnél itt ........bár az államtitkot, ill. hadititkot képezne.

Olvass utána a kínai büntetési végrehajtási jogban.. már ha van nekik ilyen.

2023. júl. 7. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!