Fiktiv pedofilia létezhet?
Zsolti pedot fogott! de nem?
Fixtiv személy ellen lehet elkövetni bűncselekményt?
"PEDOFILT FOGTUNK! | Azt hitte kislányokkal találkozik, de MI VÁRTUK OTT!"
https://www.youtube.com/watch?v=f3GudscMgSs
De egy felnőtt csaj adta ki magát kiskorúnak!
"hogy tud pedofiliát bárki elkövetni"
A pedofília egy pszichológiai és nem egy bűntetőjogi fogalom.
Nem lehet pedofíliát elkövetni, pláne nem valaki ellen.
Amire te gondolsz az a szexuális erőszak vagy a szexuális visszaélés. Na ezek a bűntetőjogi fogalmak, amelyek elkövetése esetén börtön jár, stb.
10
Szerintem csak egy kamnos idióta , neki mindegy volt, hogy kivel d.g csak p.a legyen!
Elitélem! Szerintem elég gáz volt a szövege, hogy :
meg leszel ujjazva meg hasonlók!
De attól még nem tette meg és előkészület se lehet más személlyel szemben
11
Ne nekem magyarázd, az előbbi hsz.-nak
Valaki vagy pedofil, vagy nem. És vagy követ el ezzel összefüggő bűncselekményt, vagy nem. Ilyen qrva egyszerű.
#10-nek:
A büntetőjogban két eshetőség lenne.
Az egyik az úgynevezett "előkészület", ami egyébként egy "gumi-paragrafus". Bármire ráhúzható. De csak azokra a cselekményekre használható, amelyek külön megemlítik, és szexuális bűncselekményekkel kapcsolatosan az "előkészület" sehol nem szerepel.
A másik lehetne a "kísérlet", de annak alapfeltétele, hogy a bűncselekmény elkövetése megkezdődjön, de az elkövető saját szándékából kifolyólag félbemaradjon.
A kísérlet
10. § (1) Kísérlet miatt büntetendő, aki a szándékos bűncselekmény elkövetését megkezdi, de nem fejezi be.
13.
Tehát azt mondod, hogy nem követett el semmit az illető!
Ez egyértelmű volt, páran mégis vitát csináltak, mert tudatlanok4
És mi van azzal,aki feljelentette?
Mert ebben az esetben a sértett rágalmazással feljelentheti a Zsoltot .
15
Nem számit, hogy mit kellett volna szerintem!
Az az egy számit, hogy mi a törvény!
Ha nem tetszik, fordulj a törvényhozókhoz
17
Olvass már vissza észlény!
Az egyik az úgynevezett "előkészület", ami egyébként egy "gumi-paragrafus". Bármire ráhúzható. De csak azokra a cselekményekre használható, amelyek külön megemlítik, és szexuális bűncselekményekkel kapcsolatosan az "előkészület" sehol nem szerepel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!