Ki támogatja a pedofília legális formáit: a 14 éves beleegyezési korhatárt és a 16 éves gyermekházassági korhatárt?
"A pszichiátriai betegségeket rendszerező DSM V a serdülőkor előtti életkort maximum 13 évben határozza meg, és pedofilnak az ilyen gyermek iránt vonzódó személyt tekinti, amennyiben az betöltötte a 16. életévét vagy legalább 5 évvel idősebb a gyermeknél, aki iránt vonzódik"
Tehát 14 éves iránt vonzódni NEM pedofília, 16 éves iránt meg aztán főleg nem az. Ahogy az egyes válaszoló is írta, ne használj olyan kifejezést, aminek nem ismered a jelentését.
Ez a kérdés ebben a formájában nettó provokáció.
"A többségnek gyermekkel szexelni igenis pedofília"
Gyermek alatt nem a 16 éves gimnazistát, hanem a 10 éves általános iskolást érti a köznyelv. A gimisek már javában tinik, fiatalok, nem gyerekek. Nem, a törvény sem hívja őket gyerekeknek.
14 éves fiatallal szexelni jogilag és tudományos álláspont szerint is teljesen rendben van. Lehetnek egyéni, személyes morális problémáid ezzel kapcsolatban, de azt ne vetítsd ki a társadalomra, mert attól még nem neked lesz igazad.
Pedofília a serdülőkor előttiek iránti szexuális vonzalom. Egy 14 sem, pláne egy 16 éves már rég nem ez a kategória.
A köznyelv sem középiskolás kamaszokra utal gyermek alatt, ez sokkal inkább a kisiskolás korosztályt jelenti.
Magyarország a pedofilok melegágya, ezért lett a korhatár levéve.
Menj át a szexualitásba, tele van tinikre nyáladzó pedokkal.
Kezdésként talán megemlíteném, hogy nálunk ha mindkét fél 18 alatti, akkor nem 14 a beleegyezési korhatár hanem 12.
És már számtalanszor kifejtettem a véleményem ebben a kérdésben. A pedofília határát nem lehet kor alapján meghatározni. Azt teljes egészében biológiai érettség kérdésévé tenném, a másodlagos nemi jegyek alapján.
Kicsit egyszerűbben: ha vannak csöcsei, mehet!
Én speciel efebofil vagyok, de ezen okból sokszor találkozom olyan videókkal amit fiatalok készítettek. És ne hidd, hogy egy 12 éves amolyan ártatlan gyerek! 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!