Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Fiktiv pedofilia létezhet?

Fiktiv pedofilia létezhet?

Figyelt kérdés

Zsolti pedot fogott! de nem?

Fixtiv személy ellen lehet elkövetni bűncselekményt?

"PEDOFILT FOGTUNK! | Azt hitte kislányokkal találkozik, de MI VÁRTUK OTT!"

https://www.youtube.com/watch?v=f3GudscMgSs

De egy felnőtt csaj adta ki magát kiskorúnak!

márc. 5. 15:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
33%
A fiktív pedofília az, ha rajzolt kislányokra izgul valaki. Ez definíció szerinti pedofília, az adott ember egy általa kiskorúnak vélt lánnyal akart szexuális cselekményt folytatni. Attól nem lett fiktív ez a cselekmény, hogy igazából nem kiskorú volt a másik oldalon.
márc. 5. 15:49
 2/23 A kérdező kommentje:

1

Tehát nem pedofil!

márc. 5. 15:52
 3/23 anonim ***** válasza:
0%
De igen, hiszen végig azt hitte, hogy kislányokkal kommunikál.
márc. 5. 15:57
 4/23 A kérdező kommentje:

3

Húha, nagyon nehéz ember lehetsz!

Szóval akkor pedofil cselekmény ha nem kamu a személy!

Nem érted ember?

Felnőttel mondd már meg hogy tud pedofiliát bárki elkövetni?

Nem legyél egybites!

márc. 5. 15:59
 5/23 anonim ***** válasza:
4. Itt egyedül te vagy egybites, senki sem dől be neked. Magyarázd csak a bizonyítványod, mi meg mosolygunk.
márc. 5. 16:02
 6/23 A kérdező kommentje:

5

Emeber linkeld már be a törvényt ha jogi kategóriában okoskodsz!

Nem fogod tudni 8 általánossal!!

márc. 5. 16:08
 7/23 anonim ***** válasza:

"Ha e törvény külön elrendeli, előkészület miatt büntetendő, aki a bűncselekmény elkövetése céljából az ehhez szükséges vagy ezt könnyítő feltételeket biztosítja, az elkövetésre felhív, ajánlkozik, vállalkozik, vagy a közös elkövetésben megállapodik."

Ha nem ez illik ide, akkor majd más megkeresi.

A személy pedig elment a találkozóra, annak tudatában, hogy kislányokkal fog találkozni. A szándéka nem az volt, hogy felnőttel szexeljen, tehát pedofilnak is nevezhető ezek után szabadon.

Nem fog varázsütésre nem pedofillá válni, csak mert az egész egy bait volt, amikor végig azt hitte kislányokkal kommunikál (és egyébként ezen kommunikáció alatt beismeri, hogy volt már ilyenre példa).

Az, hogy ezt fiktívnek nevezed az undormány egy új foka.

márc. 5. 16:24
 8/23 A kérdező kommentje:

" Ha nem ez illik ide, akkor majd más megkeresi."

kiváncsi leszek hogy keresi meg, ha a törvény nem létezik!

"Nem fog varázsütésre nem pedofillá válni, csak mert az egész egy bait volt"

Csakhogy azért nem lehet büntetni, mert pedofil!

márc. 5. 16:44
 9/23 A kérdező kommentje:

Amit irtál:

" Ha e törvény külön elrendeli, előkészület miatt büntetendő, aki a bűncselekmény elkövetése céljából az ehhez szükséges vagy ezt könnyítő feltételeket biztosítja, az elkövetésre felhív, ajánlkozik, vállalkozik, "

Elkövetésre felhiv!

Tehát pont a Zsoltikát meg a csajt lehet ezzel a törvénnyel büntetni mert a pedofil magától nem ajánlkozott ők hivták fel az elkövetésre!

Szóval ÖNGÓL!

Ezzel max Zsoltika meg a csaj kerül eljárás alá!

márc. 5. 16:48
 10/23 anonim ***** válasza:
72%

Nem ér annyit a videó, hogy rászánjak fél órát az életemből, de átpörgettem, mivel kulcsfontosságú információkat nem adtál meg.

A pedofil a serdülő kor előtti gyerekekre izgul, akiknél még nem jelentek meg a nemi jellegek. (mell, testszőrzet, stb)

14 évesnek adta ki magát, ahogy néztem. Az egyrészt már rég serdülő, másrészt Magyarországon a beleegyezési korhatár 14 év. Egy felnőtt nyugodtan szexelhet egy 14 évessel, amennyiben mindkét fél beleegyezett.

Viszont volt arról szó, hogy 12 évesek is lennének ott, vagy mit tudom én. Velük a szex csak abban az esetben legális, ha az idősebb fél 18 év alatti. Ha 18 év feletti, akkor szexuális visszaélés.

Bár ez még mindig nem pedofília, mivel az mint már írtam, nem korhoz, hanem testi érettséghez kötött. Nekem 12 évesen pl már 4 éve elkezdett nőni a mellem (akkor 75B-s melltartóm volt), és szeméremszőrzetem is volt már több mint 2 éve. Jóformán minden olyan tulajdonságom megvolt, ami egy felnőtt nőre jellemző, s minden olyan hiányzott, amire a pedofilok izgulnak.

Szóval ezek alapján nem pedofil.

Az meg, hogy minek számít a tervezett, de meg nem valósult szexuális visszaélés, nem tudom. Ha valaki megírná, hogy a magyar bűntetőjogban szerepel-e, megköszönném.

márc. 5. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!