Mire számíthatok?
Ezt nem hittem el, hogy megtörténik valaha is.
Öt hónapja hobbi-szinten kezdtem el a saját pénzemből újabb-és régi autókat vásárolni. Nem kereskedtem velük, nem bontóztam, csak gyűjtöttem és szerelgettem őket. Már csak sajnos 7 db maradt.
Végül február 28-án olyan dolog történt, amit még a álmaimban se hittem volna.
A Rendőrség, Nav, és a JNSZ " Vármegyei" Kormányhivatal emberei közös ellenőrzést hajtottak végre, az illegális hulladékgazdálkodás ellen. Leesett az álam, ugyanis HOZZÁM is bejöttek
a Kormányhivataliak+ az a sok bírság csekk. Elkezdték átfésűlni az udvart, amikor meglátták hogy a Bmw E36, A Lada Samara, A Mazda 5-öm, a Níva, plusz az UAZ és Astra, valamint amit elvitettek ZAZ [ez ki volt vonva 2025.10.25-ig), végül a Ford Fiesta.
Azt mondták annak ellenére hogy a fennmaradt autóknak van rendszáma, nem csöpög az olaj, és teljesen jók fog indulni eljárás a ZAZ miatt, hulladékgazdálkodási miatt.
Mire számíthatok?
Köszi!
Mi az, hogy csak 7 maradt? Mi lett a többivel?
Amúgy autóroncsok gyűjtögetése privát roncstelepen nem igazán legális. Gyűjtsél pl bélyeget.
Na de emberek, én nem értem, hogy itt mi volt a probléma. A kérdező azt írja le, hogy állt az udvarán 7 db autó, amiket csak szerelgetett néha és a sajátjai voltak. Ebben mi az illegális? Pláne, ha az autóknak voltak papírjai, rendszáma, és csak az egyik volt kivonva, tehát roncsautóknak sem minősülnek. Hol sérti ez a hulladékgazdálkodást? Egyáltalán hogy derül ki az ilyesmi?
Bárkinek állhat néhány autó az udvarán, ami épp szerelget odahaza Ezért nem értem. Ha nem lopottak, át vannak íratva, akkor hol itt a probléma?
Ezt én sem értem. Hasonló eset, ha nekem van egy rakás régi számítógépalkatrészem otthon, mert gyűjtöm ezeket és összerakok belőlük saját célra retro számítógépeket, akkor én is sértem a hulladékgazdákodási törvényt? Mert ezek már veszélyes hulladékok, mert ósdiak? Csak az a szerencsém, hogy ez kintről nem látható?
Ebben az országban már bárkire rá lehet fogni bármit?
Köszönöm!
Sajnos MHVlog Tomi ellen egy Bübretőper is indult.
Pedig csak az agy egy ZAZ volt, ami miatt ez az egész kirobbant!!
A többi autóm, Mazda 5, BMW, abba is belekötöttek.
Mármint az enyém volt a ZAZ.
Lehet hogy felveszem a Tamással a kontaktot, ebben az országban már minden bűn
......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!