Egy oktatási intézménynek nem kellene hivatalosan tájékoztatni a diákot hogy megszüntették a jogviszonyt?
Felnőttképzésről van szó és csak egy ügyfélszolgálatos közölte egy válaszban, ami eredetileg más ügyre vonatkozott volna, hogy a jogviszonyt megszüntették.
Tartozás állt fenn, de azt rendeztem és utána tudtam meg csak, hogy már megszűnt a jogviszony. Erre vonatkozóan nem jött semmilyen hivatalos tájékoztatás vagy figyelmeztetés és a szerződésben sincs megfogalmazva, hogy ha X időn belül 1 havi tartozás marad, akkor megszüntetik a jogviszonyt vagy ilyesmi.
Tudom, az én hibám, de meg voltam szorulva. Nagyon szépen kérek mindenkit, ezzel kapcsolatban ne oktassatok ki. Csak így sajnálom a képzésbe fektetett energiát és pénzt is.
Azóta már vagy 6 emailt váltottam az ügyfélszolgálattal de nem válaszolnak erre, csak rizsáznak.
Igen, elvileg kell. De ma már azt is meg kell kérdezni, miféle intézményről van szó. Ugyanis ma már számos hatóság sem tartja ezt be.
Itt arról a fogalomról van szó, hogy ez egy jogelven működő ország, vagy erőelven működő. Számos jel utal arra, hogy a jogelv már régen nem érvényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!