Az osztrákok milyen jogon zárják le önkényesen a kishatárt?
Rövid áttekintés, aki nem tudná miről van szó: Egy Sopronhoz közeli osztrák határfalu lezárta a kishatárt a magyarok elől, hogy ne tudjanak átmenni a magyarok a településen. Ezzel nem is lenne baj, mert oké, elegük van a turistákból, na de azt sem engedik át, aki konkrétan ott dolgozik és ezt igazolni is tudja.
Ezt hogyan képzelik? Milyen jogon zárják le önkényesen a határt egy EU-s tagország előtt? Tudtommal ehhez semmilyen joguk nincsen egy EU-s tagországgal szemben! Akinek most 30+ km-t kell kerülnie, az hogyan fog bemenni dolgozni?
Tök mindegy hogy te mit ítélsz el.
Ausztria egy szuvenír állam saját döntéseket hozhat. Tiszteletbe kell tartani.
Ha te ezt nem tartod tiszteletben nem tiszteled azt az országot ahol dolgozol. De gondolom nem fogják meghatni az osztrákokat ez.
Nem fogtak fegyvert a fejedhez hogy Magyarországról járjál be dolgozni.
Ha nem tetszik két opciód van:
1. Keresel egy albérletet Ausztriában a munkádhoz közel.
2. Vagy amit írtál kerülsz.
"Ausztria egy szuvenír állam"
🤣🤣🤣🤣
Persze, és ajándékcsomagban lehet kapni a szuvenírboltokban a balatonparton.
😂😂😂🤦♂️🤸♂️🤸♂️🤣🤣🤣
Bocsanat Szuverén állam .
Valamiert kijavitotta magatol.. nem olvastam el mielott irtam
"
wkrisz19
Szuverén állam*
ma 12:40
Tiltás
Az üzenet előzménye:
A kérdésre írt válaszod: Az osztrákok milyen jogon zárják le önkényesen a kishatárt?
""Ausztria egy szuvenír állam" 🤣🤣🤣🤣 Persze, és ajándékcsomagban lehet kapni a szuvenírboltokban a balatonparton. 😂😂😂🤦♂️🤸♂️🤸♂️🤣🤣🤣"
Az üzenet szövege:
Nem kell rosszindulatu megjegyzeseket irni es mar is viccet csinalni a masikbol
Primitiv idiota Magyar"
Akkor ki is a primitív? Ráadásul gyáva is vagy, mert nyilvánosban nem mered leírni bunkóságodat, én csak jót derültem, mindegy, hogy miért.
Ha a telefon kijavította, akkor is vicces, de te megadra vetted, mert hát a butasággal egyenesen arányos az egó. 😉
Kérlek ne rontsd el a mai napom.
P.S.: A stílusodból ítélve, te csak szeretnél lenni olyan buta magyar, mint én, és abban az országban élni, ahol én 15 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!