El lehet tűntetni a személyiről az "Anyja születési neve:" után azt a nevet?
Figyelt kérdés
Ha kérem a hivatalban, hogy azt ne írják rá az megoldható? Rosszban vagyok vele. (Ne próbáljatok tanácsokat adni, hogyan kellene kibékülnöm vele, nem tudjátok a helyzetet, hátteret, nem ezért jöttem ide.) Illetve azt hallottam valakitől, hogy személyihez hozzácsatolnak valami hozzá tartózók neveit, telefonszámait. Ez pontosan mit jelent? Ez egyáltalán igaz vagy csak valaki kitalálta, hazudott? Előre is köszönöm a válaszokat!febr. 2. 13:45
12/15 A kérdező kommentje:
Akkor kiét lehet???
febr. 2. 15:14
13/15 anonim válasza:
Január elsején lehet két Tóth Béla született Hegyeslaposon, , De csak az egyik anyjaneve Kovács Mária. Ezért fontos adat az anyja neve, mert így elképesztően kicsi az esélye, hogy egyezzen összes adatod valaki mással.
14/15 A kérdező kommentje:
De a vérszerinti "anyám" helyett kinek a nevét lehet ráiratni és, hogyan???
febr. 3. 03:13
15/15 anonim válasza:
"De a vérszerinti "anyám" helyett kinek a nevét lehet ráiratni és, hogyan???"
Ha ismert a vér szerinti anyádat - márpedig ez születéskor kiderült és nem csak az utcán találtak - akkor sehogy.
Ez van, próbáld elfogadni, hogy ez egy hivatalos azonosító. Én ha Bugyiban születtem, akkor hogy lehet átírni, hogy más legyen a születési helyem? 😃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!