Lejárt a személyim és csak másfél hónap múlva sikerült időpontot foglalni ügyfélkapun. Ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
Időpontfoglalás nélkül is elmehetek valami kormányablakba?
Vagy várjam ki a másfél hónapot? Addig mire számíthatok, mit nem fogok tudni elintézni érvényes személyi nélkül?
febr. 2. 10:32
1/13 anonim válasza:
Neked kell tudnod, mit tervezel, nekem szinte soha nincs rá szükségem. Amúgy ügyfélkapun jóval lejárat előtt kapsz figyelmeztetést, hogy le fog járni...
2/13 anonim válasza:
Időpontfoglalás nélkül is elmehetek valami kormányablakba?
Igen
4/13 A kérdező kommentje:
Igen, jött figyelmeztetés, de nem gondoltam volna, hogy csak ilyen sokára lesz időpont, úgyhogy akkor még nem foglalkoztam vele...
febr. 2. 10:38
5/13 anonim válasza:
Ne várakozz! Minél előbb csináltass egy újat!
6/13 anonim válasza:
Én a fővárosban bemegyek a kormányablakba és max egy 15 perc múlva sorra kerülök. Személyit meg jogsit csináltattam tavaly. Én is csodálkoztam, rosszabbra számítottam.
7/13 A kérdező kommentje:
Igen, ilyesmire számítanék én is, ezért is nem értem, hogy időpontot foglalni miért nem lehet 1-2 héten belül...
febr. 2. 10:41
8/13 anonim válasza:
7: Mert sokan csak időpontra hajlandóak bemenni, ezért jó előre lefoglalnak egy csomó időpontot.
9/13 anonim válasza:
én a múltkor 3,5 órát ültem a kormányablaknál amíg sorra kerültem. személyi és Pest volt az is.
10/13 anonim válasza:
Legközelebb gondolkozz előre. Addig meg menj be időpont nélkül, vagy keress valami vidéki kormányablakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!