Másfél éve eladtam egy lakást az új vevő meg nem íratta át a közműveket, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Adásvételi után minden papírt aláírtam, amik az átíráshoz kellettek. A minap voltam ügyet intézni az MVM nél és kiderült hogy a lakás a nevemet van, a többi szolgáltatónál szintén. Hogy lehet ezeket levenni a nevemrol? A szerződésben benen van hogy neki 15 napja van atiratni, ha tartozás keletkezik akkor ugye azt nem nekem kell fizetni?
Előre is köszönöm a segítséget!
2023. máj. 19. 22:51
1/1 anonim válasza:
Benne van. És minden szerződést lehet megszegni.
A szolgáltatóval kötött szerződés akkor szűnik meg, ha a felek (a felek és nem ás valaki!) ezt megszüntetik. Bemész a szolgáltatóhoz és írásban átadod neki, hogy nem tartasz igényt a szolgáltatásra az adott helyen. Rendezed az anyagiakat, és elválnak útjaitok (amiről papírt is kapsz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!