Mit csináljak, ha a hókotró összebarmolta az autóm, és nem vállalja a felelősséget?
Figyelt kérdés
Szabályosan parkoltam a városban, majd jött a pajzsos ifa, amelyik hátul ilyan apró szemcséjü kavicsot szór az útra. Ahogy elhaladt az autóm mellett telibeszórta az autóm oldalát, és több helyen felsértette a festést. Legalább 6 ponton 3-4mm-es helyen teljesen lepattant a festék a hátsó ajtóról, annyira, hogy az eredeti fém látszik. Kb úgy kell elképzelni, mintha sörétes puskával szétlőtték volna. Két sarokkal odébb sikerült utolérni az ifát, de csak annyit mondott a sofőr, hogy ő szabályosan végezte a munkáját és a panasszal forduljak az önkormányzathoz, majd továbbhajtott.jan. 30. 02:42
11/14 anonim válasza:
Lehet, hogy online intézik el, ha van ilyen megoldás, de akkor is a rendőrség az illetékes. Vagy netán önbiráskodjon a károsult?!
12/14 anonim válasza:
Nem, de én csak azt írom, ez biztosítási ügy, nem hatósági. Minden cégnek ami közúton dolgozik meg van a kidolgozott protokoll arra az esetben, ha kárt okoznak munkavégzés közben. Amire a sofőr nincs kiképezve, neki meg lett mondva ilyen esetben kerestesse fel a munkáltatóját ahol a hozzá értő ügyintézők foglalkoznak a dologgal a rendőrség felesleges bevonása nélkül. Ebben az esetben a kérdezőnek is el lett ez mondva aki nem tette meg ezek szerint.
13/14 anonim válasza:
Ha ennyire túlérzékeny az autó fényezése a szóróanyagra, akkor az ilyen kocsit üvegkalitkában kell őrizgetni és gyönyörködni benne, nem pedig az utakat járni vele télen-nyáron.
14/14 anonim válasza:
Jaja én is emlékszem erre az esetre!
Mondjuk arra nem, hogy mikor is volt akkora hó.😂
De arra sem, hogy mikor láttam utoljára pajzsos/szórófejes IFA-t.🙄
Sőt azt sem tudom hogy használnak-e valahol még aprószemcsés kavicsot😛
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!