Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Külföldre költözés során...

Külföldre költözés során milyen papírokat kell beszereznem?

Figyelt kérdés

Ausztriába költöznék.

Erkölcsi bizonyítványt már igényeltem.

EU egészségbiztosítási kártyát már most igényeljek vagy majd csak kint?

Adózással kapcsolatosan hova kell majd fordulnom?

Van esetleg még valami, amit ki kell töltenem?

A magyar TB-t fizetném, mert van olyan gyógyszerem, amit itt tudnak felírni.

Hova kell bejelentenem magam? Hogy ne "illegális" bevándorló legyek.

jan. 29. 09:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Engedd el a magyar orvost. Külföldön fogsz élni, így az ottani orvosnál kell intézni a dolgaidat.
jan. 29. 11:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Fel tud írni gyógyszert a magán orvos a nem élő tajszámra is, nekem is mindig elkérik a taj számom Magyarországon, pedig már 7+ éve külföldön élek, német biztosítással.
jan. 29. 11:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Irorszagban elek 14 eve, a multkor otthon voltam, de sajnos elhagytam a gyogyszereimet.

Magyar TAJ szam nelkul is felirta az orvos oket (az ir orvos atkuldte neki, hogy mit szedek), el voltam keszulve, hogy milyen draga lesz (irorszagban igyen kapom oket), erre valami 600 forintot fizettem :)

jan. 29. 13:05
 14/14 A kérdező kommentje:

Aaah szuper, köszönöm szépen! :)

Magánorvosokhoz járok egyébként többnyire, most fél évre felírták a gyógyszereimet hál' Istennek.

jan. 29. 13:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!