Kórházban dolgozó nővéreknek szeretnék ajándékozni, ez lehetséges valamilyen módon?
Szerintem így lehet.
Mi úgy csináltuk (miután 2 hétig mentették a lányom életét), hogy az intenzív osztály dolgozóinak vittünk több tálca süteményt (sósat, édeset) egy jó cukrászdából. Nagyon örültek neki, és "demokratikus", dokitól a nővérekig mindenki falatozott. (És nem volt gondunk belőle, nekik sem).
De, amikor a lányom haldoklott két hétig, akkor biztosan, olyan idegállapotban, te isten barma.
Amúgy pedig MENNYISÉGET vittünk, több nagy tálcával, úgy rendeltük meg a cukrászdában direkt nekünk (mint mondjuk egy partira szokták).
Kérdező, a legjobb a sütis ötlet.
5-ös vadállattal ne foglalkozz, szerintem Te is vegyél egy jobb helyen. Szép a házi sütögetés, én is tudok nagyon is jól, de azért van olyan élethelyzet, amikor se kedve, se ideje, se türelme nincs az embernek.
Semmi sem garantalja hogy az orvosnal nem lett volna post op verzesed. Ez egy ismert komplikacio. Raadasul rutinmutet. Es nem egy tanulonak adta at a lehetoseget, ugyanis ott nincsenek tanulok. Tanulok az iskolaban vannak, a korhazban maximum medikusok vagy rezidensek vannak. De ok vegzett orvosok, sebeszek, maximum kevesebb a tapasztalatuk.
Nyilvan muteti tapasztalatot egy mandulamuteteten fognak szerezni az elejen es nem nyilt szivmuteten.
Azert kepzik oket igy hogy legyen valaki aki majd 10 vagy 20 ev mulva is megtudja muteni a hulye fejed..
Es megismetlem. A verzes ismert komplikacio a mandulamutet utan. Azoknal is elofordulhat akik a 850. ilyen mutetjuket vegzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!