Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mennyire szabályos tűzvédelmi...

Mennyire szabályos tűzvédelmi szempontból, hogy a társasházban, ahol lakok, a tetőre kivezető ajtó le van lakatolva?

Figyelt kérdés
Egyépületes kocka alakú tízemeletesben lakom. Megkérdeztem a közös képviselőt és gondnokot, hogy ez miért van, akik azt mondták, hogy azért, hogy ne tudjon senki felmenni és leugrani öngyilkossági szándékból, vagy leesni véletlen, mert így lehet rázuhan ártatlan emberekre és így megöli őket is. Viszont engem aggaszt, hogy mi van, ha egyszer tűz ütne ki, de csak felfele lehetne menekülni? Laktam korábban több társasházban is, de még egyiknél se volt ilyen, hogy a tető le volt zárva.
jan. 19. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
Nálunk voltak tűzoltók, és ezt kiritizálták is, a kulcsnak könnyen elérhetőnek kell lenni ilyen esteben.
jan. 19. 16:57
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Minden épületnek kell legyen menekülési útvonala aminél biztosítani kell, hogy tűz esetén is szabadon járható legyen. Ez az útvonal nyilván fentről lefelé vezet és nem a tetőre, így adott esetben az lezárható.
jan. 19. 17:23
 3/4 anonim ***** válasza:
39%
2." Ez az útvonal nyilván fentről lefelé vezet és nem a tetőre, így adott esetben az lezárható." Ezt jol átgondoltad???
jan. 19. 18:22
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 Tekintve, hogy építőiparban dolgozom és láttam már éppen elég tűzvédelmi tervet így igen, átgondoltam.
jan. 19. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!