Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A német rendőrség mennyire...

A német rendőrség mennyire védi a Kelet Európaikat a migránsoktól?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert tudom, hogy ezek a nyomorultak már mindent megkapnak(kettős állampolgárság, ilyen segély olyan segély), sőt azt vettem észre hogy a németek félnek tőlük. Na mindegy fiatal nő vagyok, két hónapja vagyok kint, és pár napja mentem reggel a Nettóba, ott volt egy férfi(olyan fekete volt, mint a csizmatalpa), nézett rám és mosolygott, mikor kijöttem ő akkor is ott volt, elkezdett követni, azt se tudtam merre meneküljek, pont kint voltak a rendőrök, elkezdtem feléjük venni az irányt, és akkor ment el. És az a durva, hogy nem is nagyvárosban élek.

2024. jan. 8. 01:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%

"A kérdező meg őshonos"

tényleg nem kötekedni akarok, de miért is? a kelet/közép/dél/észak-európai ugyanúgy migráns, attól mert nem fekete.

2024. jan. 8. 16:46
 12/20 anonim ***** válasza:
29%

11#

Mitől migráns?

Ha te átköltözöl Sopronból Békéscsabára, akkor migráns vagy?

Európán belül mozogni, nem rendes migráció.

Az igazi migráns, amelyik közel-keletről, Afrikából jön.

2024. jan. 8. 17:25
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

nem nagyon vagy tisztában azzal mi a migráció, de íme:

"A migráció nem más, mint az emberek mozgása, vándorlása, országhatárokon át vagy akár azokon belül, bármilyen okból."

másképp:

"Lakóhely megváltoztatása; elvándorlás egy területről, illetve betelepülés egy területre"

úgyhogy de, az is migráció, ha te Sopronból Békéscsabára mész, ha tetszik ha nem... csak mivel a fidesz agymosása a feketékhez köti, így pejoratív értelmet kapott, de a migráns nem csak az afrikaiakra vonatkozik...

2024. jan. 8. 17:51
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem néger volt, hanem valami arab féleség, és követett, így értelemszerűen megijedtem. Különben valaki azt írta, ha pl német lett volna, akkor is megijedek e, nyilván akkor is, de ezek azért teljesen más kategória, ezek simán megölnek valakit a vallás miatt, mert Allah az életük. Egyébként a migráns szó, nem sértő, de akik leírták nekem, hogy én is migráns vagyok, azok nyilván annak szánták, nem veszem magamra, mivel tisztában vagyok azzal, hogy aki megvan elégedve az életével, illetve saját magával, az nem bánt másokat.
2024. jan. 8. 18:13
 15/20 anonim ***** válasza:
61%
Magyarországon is vannak ilyenek emberek cigányok vagy akár magyarok is néha. De arabok, feketék, ázsiaiak is csináltak már ilyesmit hazánkban. Úgy gondolom az, ha te minden ottani így vélekedsz arabról, aki vallásos, az igazán szomorú és elég kellemetlen életed lesz abban a multikulti országban.
2024. jan. 8. 19:28
 16/20 A kérdező kommentje:
Alapjában véve nincs velük semmi bajom, meg nem is igazán érdekelnek, bár tény, hogy nem keresem direktbe a társaságukat(inkább európaikkal barátkozom), de ez nem azt jelenti, hogy bármi problémám is lenne velük. Csak mikor történt ez az incidens, eléggé bepánikoltam.
2024. jan. 9. 00:42
 17/20 anonim ***** válasza:
48%
attól kerdező, hogy rád is migráns mondanak, az nem sértő és nem bántó. az vagy. mintahogy én is. tetszik vagy sem, bántó vagy nem bántó.
2024. jan. 9. 06:01
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

A migráns csak annyit jelent, hogy olyan ember, aki a lakhelyét elhagyta, és másik területre telepedett le. Szorosan véve a fogalmat, akár még országot se kell váltani, hanem elég mondjuk Szabolcsból Pestre költözni.

A migráns persze lehet legálisan, és lehet illegálisan ott tartózkodó.

A németek nagy többsége (főleg a keleti részben) az ott élő magyarokat ugyanolyan migránsnak tekinti, mint a négereket és arabokat.

Tudok olyan esetről, hogy Németországban élő, és németül jól beszélő magyar akart használt autót venni magánszemélytől, aztán mikor a német rájött, hogy egy migránsról van szó, elküldte, hogy az autó nem eladó.

2024. jan. 10. 19:25
 19/20 A kérdező kommentje:
#18 Hát én az északi részen vagyok, eddig minden német nagyon kedves volt velem. Sőt néha annyira kedvesek, hogy meg is lepődök rajta. Volt már hogy kérdezték honnan jövök, mikor mondtam hogy Magyarországról, azt mondta az egyik, hogy "bravó". Meg jönnek utánam a szomszédok, mert beszélgetni akarnak velem. Szóval mióta itt vagyok, zömében csak németekkel foglalkozok(persze van pár külföldi barátom, orosz, török stb).
2024. jan. 10. 21:52
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
A közbeszédben mindenki az Európán kívülről, zömében illegálisan érkező, civilizálatlan szubhumán lényeket nevezi migránsoknak.
2024. jan. 11. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!