A német rendőrség mennyire védi a Kelet Európaikat a
migránsoktól?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert tudom, hogy ezek a nyomorultak már mindent megkapnak(kettős állampolgárság, ilyen segély olyan segély), sőt azt vettem észre hogy a németek félnek tőlük. Na mindegy fiatal nő vagyok, két hónapja vagyok kint, és pár napja mentem reggel a Nettóba, ott volt egy férfi(olyan fekete volt, mint a csizmatalpa), nézett rám és mosolygott, mikor kijöttem ő akkor is ott volt, elkezdett követni, azt se tudtam merre meneküljek, pont kint voltak a rendőrök, elkezdtem feléjük venni az irányt, és akkor ment el. És az a durva, hogy nem is nagyvárosban élek.
Nekem cigányokkal volt ilyen kalandom többször is már sajnos, itt főleg a CBA környékén hemzsegnek
2024. jan. 8. 01:48
2/20 anonim válasza:
Nem tudom, ezek még mosolyogni sem mosolyognak, inkább gyanúsan méregetnek, olyan hátborzongató hogy mi járhat a fejében
2024. jan. 8. 02:30
3/20 anonim válasza:
Ebben a sztoriban te vagy a migráns, fyi.
2024. jan. 8. 05:20
4/20 anonim válasza:
csak egy kerdés: ha nem fekete lett volna, hanem fehér és német, akkor nem ijedtél volna meg? 2 hónap az semmi. majd ha itt leszel 10 évig... vagy megszokod, vagy hazamész. mi Hamburgban szilvesztereztünk, ott a 70% nem volt fehér, de a rendőrség tájékoztatása szerint csendes éjszaka volt. pedig olyan volt kb, mint Kabulban, a nejem fél 1kor visitott, hogy inkább húzzunk haza. ez van.
2024. jan. 8. 06:04
5/20 anonim válasza:
"Ebben a sztoriban te vagy a migráns, fyi."
Ne igyál annyit gyógyszerra.
A négerek mind migránsok.
A kérdező meg őshonos.
2024. jan. 8. 07:11
6/20 anonim válasza:
Semennyire. Ott is nyíltan fajelméletet alkalmaznak, meg itthon is.
2024. jan. 8. 08:08
7/20 anonim válasza:
Németországban is (ahogy máshol is) a rendőrség a törvénytisztelő polgárokat védi azoktól, akik nem tartják be a törvényeket. Legyen az ária német vagy bantu néger.
Azért senkit nem fognak vegzálni, mert rád mosolygott.
2024. jan. 8. 08:21
8/20 anonim válasza:
Legjobb, ha hordasz magadnál paprikasprayt.
Magyarországon is célszerű ilyesmit magadnál hordani.
De, olyan helyeken, ahol a vezetés 3. világbelieket enged be tömegesen, ott meg különösen.
2024. jan. 8. 08:44
9/20 anonim válasza:
Gondolom pont annyira mint másokat. Amúgy te is migráns vagy ott, legfeljebb más a bőröd színe.
2024. jan. 8. 10:14
10/20 anonim válasza:
Sajnos az van, hogy nekik egy európai átlagos női öltözködés szexuálisan kihívó, az ilyen nőket prédának nézik. Azért közöttük is kb. az az átlag hogy nagy részük csak szemtelenül megbámul, beszól, 100-ból 1-nél is kevesebb aki veszélyes.
Ami érdekes, hogy még a harlemi négerek is békén hagyják a muszlim ruházatú nőt, előtte meg amikor sportos teste feszülő ruhában van, folyamatosan bámulják, meg leszólítják (szemtelenül, de azért nem félelmet keltően)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!