Az Ásotthalom és Mórahalom térségében az utak mentén lődörgő migránsok hogy jutnak be az országba és miért nem szedi őket össze a rendőrség?
Figyelt kérdés
Ahányszor arra járok, mindig látom őket kisebb-nagyobb csoportokban pár km-re Szerbia határától. A kerítés arrafelé vagy lyukas én nincs pénz megjavítani vagy nem tudom.2023. jún. 18. 09:39
1/16 anonim válasza:
Lol! Szerintem kevés a határőr. Azért indították ezt a migránsvadász kampányt is. Ha meg nem őrzi senki a kerítést akkor simán átmászik rajta bárki.
2/16 anonim válasza:
Toroczkai és Orbán segitségével és mert kivan a rendőrségnek adva, hogy max a Budapesten tüntető diákokat vegzálhatja, a migráncsok tabuk, azok kellenek a politikának.
3/16 anonim válasza:
jó kérdés...több lehetőség is van...jobb, ha nem tudjuk a miértjét.
4/16 anonim válasza:
Nem lődörögnek arrafél migráncsok, pedig mindig keresem amikor arrafelé motorozom. Sőt, egész szerbián átgurulva (Montenegró felé) nem látni őket. Se boszniában... se horvátországban, 2019-bem, 2021-ben, most május közepén se sikerült látni egyet se
5/16 anonim válasza:
Nem tudom hogy jutnak be, de egyre több van belőlük. Lassan már az ég is fekete.
6/16 anonim válasza:
Kell egy letszamot tartani h meglegyen a kovetkezo 2/3.
7/16 anonim válasza:
Dolgozni jönnek ide, rengeteg köztük az orvos és mérnök. Mit gondolsz, kik műtenek jelenleg is a kórházakban? Kik végzik a precíz, gyors és költséghatékony építkezéseket kis hazánkban?
9/16 A kérdező kommentje:
4# Hazudsz.
2023. jún. 18. 12:17
10/16 anonim válasza:
Úgy hogy semmilyen határ ellenőrzés nincs. Kb annyit ér a drótkerítés mint az alsó gatya a fing ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!