Az Ásotthalom és Mórahalom térségében az utak mentén lődörgő migránsok hogy jutnak be az országba és miért nem szedi őket össze a rendőrség?
"Nem lődörögnek arrafél migráncsok, pedig mindig keresem amikor arrafelé motorozom."
Csak mert szökőévente erre motorozol és éppen egyet sem láttál az még nem jelenti, hogy nincsenek.
#4 nem hazudok, nem vagyok magadfajta komcsi. Ha így lenne, én is nem létező problémáktól rettegnék a falu határát el nem hagyva ;)
Pl montenegro, hol vannak a migráncsok? https://www.youtube.com/watch?v=ud_YH0ko84M
Aztán majd előkeresem én is a videot a mórahalmi határátlépésről (amúgy ki volt írva hogy nem szabad kamerázni a határon 🤣, dehát csak úgy felejtettem a kamerát)
Na előkotortad már a videót kicsivel több mint egy év után, hogy a migrátorok nem léteznek?
Bár akkor is az volt a gyanúm, hogy bizony hazudoztál nem is kicsiket, mert a sok csempészautót biztos azért hagyták szanaszét (ameddig szerencsére az összes fost el nem takarították), hogy legyen mit mutogatni az m1-en. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!