Aki (online) csalás áldozata lett, és bíróságra eljutott az ügy, és beidézték vallomást tenni?
Nem beidéztek, de a távolság miatt írásbeli tanúvallomást kellett tennem még utólag.
Feljelentés után 5 évvel később kaptam egy levelet, hogy a csalók (150 sértettel) csak felfüggesztettet kaptak. Pénzem sose terült vissza.
Más (esetleg konkrét) kérdés?
Az lenne a kérdésem, hogy te is sértett voltál? Illetve, hogy te kérvényezted az írásbeli tanuvallomást, vagy a bíróság mondta hogy így legyen?
Mennyi pénzt veszítettél?
"a csalók felfüggesztettet kaptak. Pénzem sose került vissza" - nyilván a sértett voltam.
"A távolság miatt írásbeli tanúvallomást kellett tennem" - nem én kérvényeztem, hanem ilyenkor ez a menet értelemszerűen.
120 ezret, de volt olyan sértett, aki 1milliót is.
Kb. másfél évvel később, de lehet hogy kettő.
De, be volt jelentve, csak valamiért mégsem sikerült még a pénzemnek visszajutnia hozzám.
Mekkora volt a távolság..... A feljelentés után jó sok hónappal átkerült Győrbe az ügy (150km kb.), utána a fővárosi főügyészségre, fővárosi törvényszékre (260km kb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!