December 31-én lejárt a munkahelyen a határozott idejű szerződésem.Nem kaptam új szerződést főnök nem mondott semmit.ilyenkor mi van?
dec 21-én járt le a határozott szerződésem. Azt mondták "nyugodjak meg lesz új" ezt mondták dec 21-én, decc 2-én mindenki szabin akkor már nem volt kit megkérdezni...
Na? Ha van új szerződés akkor én most fizetett szabin vagyok, ha nincs akkor állástalan vagyok.
ÉS ÁLLAMI HELY! És simán lehet hogy jan 8-én az év első (itt ez az első) munkanapján a HR-es kiállít egy újabb határozottat dec 22-re visszadátumozva.
„Ha kell a munka akkor kedd reggel 8-kor szólj hogy folytatnád, csak ennek a ténynek a munkaszerződésben is szerepelnie kell. „
NEM KELL.....
Mt...
Határozott idejű munkaviszony határozatlan idejűvé válása
„a határozott idejű munkaviszony határozott idejűvé alakul, ha a munkavállaló az időtartam lejártát követően legalább egy munkanapot, közvetlen vezetője tudtával tovább dolgozik.“
Most egy olyan paragrafust idéztél ami már nincs hatályban...
Tavaly óta nem számít annak, épp csak egy válasszal feljebb írtam le... Ugyan nem vagyok munkaügyis vagy bérszámfejtő, de szerintem ha ma munkába állt munkaszerződés módosítás vagy új msz. nélkül, akkor szigorúan véve az már feketén foglalkoztatásnak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!